PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425040
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Lepszy od Władcy Pierścienia.
Lepsza akcja,walki pokazane ciekawiej,lepsi towarzysze broni.
Więcej akcji która jest ciekawsz niż WP.
Nie ma bałaganu na polu bitwy.

ocenił(a) film na 8
Spiderman_filmaniak

Film jest bardzo dobry, ale robiony pod publikę troszkę , tak mi sie wydaje , musze przyznać , że gdy byłem w kinie , to większościa widzów byli rodzicie z dziećmi.
Osobiście nie lubię zbyt dużo efektów specjalnych , dlatego bardziej podoba mi się WP więcej charakteryzacji itp.
Natomiast podoba mi się dodanie nowych wątków.Mam tylko nadzieję , że nie zrobią głównym wydarzeniem zemsty na Azogu :)

ocenił(a) film na 8
Spiderman_filmaniak

Człowieku dałeś 10/10 najnowszemu zmierzchowi .Kończ waść wstydu oszczędź

ocenił(a) film na 8
Danio31b

hahah faktycznie

ocenił(a) film na 6
Danio31b

I co z tego stanął ci to nie jest na temat hobbita.

ocenił(a) film na 8
Spiderman_filmaniak

Twoje opinie są gówno warte, nie dyskutuje z człowiekiem który daje '10' takim produkcjom jak Włatcy Móch czy Batman : Forever...

ocenił(a) film na 6
Flashpoint

A kto ci każe ze mną dyskutować.

Flashpoint

Ograniczony jesteś i to mocno, a także uprzedzony. Uważaj, by ktoś tym samym argumentem Ci nie odpłacił i nie sprawdził jakie to "dzieła" Ty obejrzałeś. Gust, to kwestia indywidualna, książki też oceniasz po okładce, a ludzi po kolorze włosów?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
Danio31b

To też nie jest na temat filmu.

Spiderman_filmaniak

Zgadzam sie że jest lepszy. Ale tylko od Drużyny póki co.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Wiadomo bo to dopiero 1 cześć.

Spiderman_filmaniak

No właśnie.

użytkownik usunięty
Spiderman_filmaniak

matka wie że ćpiesz ?

ocenił(a) film na 8
Spiderman_filmaniak

jakim polu bitwy ^^ nie widziałem tam żadnej bitwy no ale ok . jak dla mnie pierwsza czesc hobbita taka sobie , czekam na pozostale a przede wszystkim na ostatnia ;) najlepsza scena filmu to misty mountains song w chatce bilba no i swietne widoczki . po za tym podobala mi sie muzyka . i to by bylo na tyle ;) sam temat jest bez sensu , jak mozna pierwsza czsc hobbita porownywac do calej trylogi wladcy xd,..

ocenił(a) film na 6
_SexMachine_

Przecież porównuje hobbita do drużyny pierścienia spójrz 4 posty wyżej.

ocenił(a) film na 8
Spiderman_filmaniak

ok , tak czy siak narazie wladca jest dla mnie lepszy ^^ orkowie i gobliny w hobbicie wygladaja jakos tak troche zbyt komputerowo : mam na mysli tego duzego orka z Gundabad (chyba) i jego jezdzcow . w wladcy wygladaja prawie naturalnie , oblesnie itp a tak ma byc . tutaj nieco dziwnie . widac technologia wcale nie oznacza samych plusow . ciekawe jak bedzie w 2 i3 czesci

Spiderman_filmaniak

Tak, dużo lepszy, i przede wszystkim podzielony na dwie części. Władca Pierścieni jest troszkę za krótki (wszystkie trzy części), przez co w porównaniu do książki wydaje się bardzo słaby. W tym przypadku pomyśleli i nie popełnili tego samego błędu. Władca Pierścień podobał mi się, do póki nie przeczytałem całek trylogii. Po i po ponownym obejrzeniu, film zdawał się nudny, czego nie odczułem w Hobbicie. Duży plus za realizację.