PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425157
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Już nie moge sie doczekać ,wiem że będzie fantastyczny!

agzi89

ja caly czas się boję o ten film ( że zostanie spartaczony) i jednocześnie nie mogę doczekac. chcę by był tak dobry jak LOTR. Na szczęście to Peter reżyseruje, więc nadzieja jest ;)

Eryniae

No cóż, też uważam, że jeśli chodzi o jakość artystyczną Hobbita, to do LOTR'a będzie mu daleko.Swoje pewnie zarobi, ale nie sądzę, żeby był aż tak dobry jak LOTR.Uważam, że głównie ten film mogą zniszczyć wygórowane oczekiwania fanów, bo niestety oczekiwania, to rzecz, która bardzo często psuje nam oglądanie filmu.Obym się mylił.Co do tego, że ten temat jest niepotrzebny, to dajcie sobie już spokój.Niech każdy zakłada taki temat jaki chce.Nikt ci nie każe czytać...

agzi89

Do grudnia troche daleko... jednak teraz czekam na kolejny filmik z planu, a obawy każdy ma , jednak coś czuje , że będzie dobrze :)

agzi89

Niepotrzeby temat

kamilxxx09

Jak wiele innych.

ocenił(a) film na 9
agzi89

Grudzień rozpocznie się za 191 dni jeśli dobrze policzyłem. Wystarczy spojrzeć w kalendarz....

mareczekp2

premiera hobbita w Polsce już za 218 dni

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Wiem, ale pytał o grudzień nie o film :)

ocenił(a) film na 8
agzi89

Moim zdaniem bardzo dobrze im to wyjdzie. Czekam na ten film już od roku. I w sumie całkiem dobrze, że robią go w dwóch częściach bo będzie więcej szczegółów, chociaż pomysł pojedynku gandalfa i "wcześniejszego wcielenia" saurona wydaje się trochę przesadzony