PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425040
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Tu jest info o wydaniu dvd. http://www.theonering.net/torwp/2013/02/05/68922-own-the-hobbit-an-unexpected-jo urney-on-blu-ray-combo-pack-319-available-for-early-download-in-hd-312/?fb_sourc e=pubv1

ocenił(a) film na 8
katie_17

Toż to jeszcze tylko półtora miesiąca, miazga.

katie_17

Czy amerykańskie wydanie będzie działało na naszych odtwarzaczach bluray?

amavelka

jak masz odtwarzacz które czyta płyty ze wszystkich regionów to tak, bo blu ray z us to region 1 a od nas 2

katie_17

Ale szybko. Co to za "ultraviolet" jest tam wymieniony na opakowaniu? I czy download tylko dla obywateli USA, czy dla całego świata?

Sirielle

Pewnie tylko dla US i Kanady

katie_17

A czy są jakieś modele blurayów 3D obsługujące wszystkie regiony w rozsądnej cenie (do 700 pln) ? Szukałam i jakoś w opisach nie mogę znaleźć. Znalazłam Oppo, ale za drogi. Sorry za dygresję.

amavelka

Szczerze to dosyć kiepsko orientuje się w temacie, wiec nie wiem. Ale z racji tego że blu-ray jest dosyć świeże to nie spodziewałabym się w najbliższym czasie jakiś rozsądnych cen. Lepiej filmy zamawiać z np. UK czy Niemiec, ten sam region a edycje nie raz bardziej wypasione niż w US. Np. Hobbit zarówno w Niemczech i Francji wychodzi w steelboxach, podczas gdy w US nie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Joseph88

..na Faceboooku ..filmewbie i Poczcie więc jeśli będziesz mogła podaj mi meil raz jeszcze będę pisałz drugiego meila ...