PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425040
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Warner Bros. Home Entertainment ogłosiło datę premiery pierwszego Hobbita na dvd i blue-ray

19 marzec 2013

użytkownik usunięty
justaaaa

Dodatki w wersji amerykańskiej Hobbita.

-New Zealand: Home of Middle Earth
-Video Blogs (wszystkie 10 jakie się ukazały)
Start of Production
Location Scouting
Shooting Block One
Filming in 3D
Locations Part 1
Locations Part 2
Stone St. Studios Tour
Wrap of Principal Photography
Post-production Overview
Wellington World Premiere
-Theatrical Trailers
Dwarves
Letter Opener
Bilbo Contract
Gandalf Wagers
Gollum Paths
-Game Trailers
The Hobbit: Kingdoms of Middle-Earth
Guardians of Middle-Earth
Lego The Lord of the Rings

Zatem narazie nie doświadczymy wielkiej ilości materiałów za kulis. Peter pewnie szykuje godziny dodatków na edycję rozszerzoną.

Ja się nie mogę doczekać wersji rozszerzonej:) Ma być 20-25 minut dodatkowych scen.... Mniam. Ale zwykłą wersją też bym nie pogardziła...U nas pewnie w kwietniu.

ocenił(a) film na 6

Może to dziwne, ale nigdy nie staram się oglądać dodatkowych materiałów zza kulis, ponieważ burzy mi to odbiór i magię całego filmu.
Zwiastnów również nie oglądam w wiekszych ilościach niż jeden. Kto też tak ma? :-)

ocenił(a) film na 10

czekam na wersję reżyserską ;D

użytkownik usunięty
justaaaa

Śmiechu warte wydanie z wersją kinową i dodatkami, które każdy widział na youtubie.

Dla mnie najważniejszy będzie film, a nie dodatki.

ocenił(a) film na 8
justaaaa

A w Polsce nic nie wiadomo, nawet kto będzie dystrybutorem.

użytkownik usunięty
LordWieslaw55

Pierwsze info dotyczące polskiej edycji . Premiera 03.04.2013 i dystrybutor Galapagos. http://www.videoworld.pl/index.php?str=8&offset=80&mb=1&mg=1&sor t=data_premiery,tytul_polski Co do daty to na tej stronie zdarzają się błędy kilkudniowe, ale na pewno info o dystrybutorze jest prawdziwe.

Nawet nie ma co kupować zwykłej wersji choć czekanie na reżyserkę jest katorgą :/ wyjdzie pewnie dopiero po wypuszczeniu 3 części do kina :/

To chyba poczekam na polską wersję. Mam taką zasadę, że wersję kinową mam po polsku, na wszelki wypadek gdyby ktoś ze znajomych/rodziny chciał zobaczyć (i nie zna języka).

Rozszerzone kupuję w UK - zdecydowanie taniej ( a język nie jest problemem).