PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328341
6,4 50 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Już dzisiaj spotkanie z twórcami na żywo na oneringu. Od 23 .00.

ocenił(a) film na 10
katie_17

Ale Smaug rządzi, "I'm the king under the mountian" CZAAAAD!!! Ale wszystko cudne. A jak Kili wywija tym mieczem w tym videoblogu, nieźle :D

ewej

Mi oprócz Tauriel i Thranduila najbardziej jeszcze podobali się Richard i Bloom a konkretnie moment w którym Armitage mówi ze jest tolkienowskim purysta na co Bloom ze Richard nie chciał go w filmie :D

ocenił(a) film na 10
katie_17

Hahahahaha!!! Tak jak ja :D Mi bardziej ta Tauriel wnerwia, bo Legolasa można zrozumieć. Dalej nie mogę się przekonać do tej postaci. Ale dobra, niech będzie. Pewnie się przyzwyczaję jak do Azoga :-)
A pacz, Martin nie przyszedł, focha strzelił ;-) Ja się mu w ogóle nie dziwię.

ewej

Jak dla mnie jest w porzadku. Fajne byly te sceny z nia i z thranduilem: najpierw mu f... (filmweb niestety blokuje to slowo :/) pokazała a potem te teksty o jacuzzi. BTW videoblog juz jest na fejsie dostepny i jeszcze raz obejrze sobie ten fragment :D

ocenił(a) film na 10
katie_17

Już machnęłam na nią ręką, trudno. Będzie co będzie inaczej nie będzie ;-) Na YT też zasłonili faka, a Martin w tej czapeczce najlepiej wyglądał :D

ewej

Nie wiem po co to zrobili skoro i tak wszyscy wiedza co pokazuje. Nawet dzieci 10 letnie. No i w tym szlafroku fajnie wyszli. On Thrandy i tauriel :D

ocenił(a) film na 10
katie_17

Jak tak oglądam ten videoblog po raz enty i ten trailer, to stwierdzam, że Thranduil to chyba idealny elf, ten Lee Pace pasuje idealnie, i sylwetką i z twarzy i z głosu, widać że on i Galadriela są z innej półki elfów niż np. Elrond. Taka zajebista majestatyczność z nich promieniuje. Z Thorina też, ale taka krasnoludzka majestatyczność.
Tam na początku videobloga widać chyba Bolga, no nie?

ewej

Świetnie im to wyszło, widać że jak najbardziej nadają sie do tych ról :) Ale z tym bolgiem to raczej nie, nie wygląda mi na niego. Bo Tobie chodzi o tego orka na szaro w ekranie tej kamery nie?

ocenił(a) film na 10
katie_17

:/ Mmmm... Myślałam że to on. Tak, o tego orka mi chodziło. Ale jak mówisz że nie on, to Tobie wierzę ;-)

ocenił(a) film na 9
katie_17

Lee - Thranduil fajnie pocisnął po - Orlando - Legolasie - Skopiowałem wszystko z jego gry aktorskiej ! Od ruchów na elfickim skończywszy xD !

calays

Niech to w filmie pokaża:D

kamilxxx09

Ja bym padła ze śmiechu jakby to pokazali :D

katie_17

:P Ludzie wyszliby z kin :P

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 9
katie_17

No i świetnie!

ocenił(a) film na 10
katie_17

haha mówiłem,że będzie więcej video blogów :))

ocenił(a) film na 6
DaroO2222

Było wiadome że pojawi się jeszcze jeden...

Joecrou

Pokazali nowy zwiastun:)

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Noo ; )

kamilxxx09

Jest niesamowity :)

Marta0699

Najlepszy:)

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Zaskoczyli mnie tym zwiastunem, masakra chce jeszcze raz go obejrzeć ! ;)

calays

A kto CI broni obejrzeć go jeszcze raz? ;) Ja tam się powstrzymałem (postanowiłem zobaczyć tylko zwiastun 1 i 2, a reszty doświadczyć w kinie), posłuchałem tylko fragmentów muzyki, jeśli ktoś będzie znał utwór to niech się podzieli :)

ocenił(a) film na 8
Matt_888

3 zwiastun jest boski, czysta kwintesencja poprzednich zwiastunów zawarta w jednym ;) przynajmniej dla mnie . właśnie oglądam po raz drugi ;)

calays

A jak go wlaczyc?

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Widac w tym zwiastunie, że Gandalf jest zapuszkowany w Dol Guldur! Ciekawe...

nosiu

I Galadriela przyjdzie mu na pomoc:)

kamilxxx09

Nie ma zadnej Galadrieli... swiatlo o ktorym mowisz to swiatlo z kostura Gandalfa... widac obok niego postac Radagasta.

ocenił(a) film na 7
MrBaggins

Racja, to Gandalf z Radagastem są widoczni na ujęciu gdy jest to światło. Nie rozumiem skąd w ogóle domysły o Gladrieli.

nosiu

Jest Galadriela jako to światło w lochach.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Cholera! Dobry jesteś. Masz sokoli wzrok ;D

nosiu

Nie ma zadnej Galadrieli :P

kamilxxx09

To laska gandalfa w high fells :P

ocenił(a) film na 9
katie_17

Racja to tylko i wyłącznie światło z laski. Ludzie ja rozumiem, że macie marzenia i oczekiwania, ale doszukiwanie się wielkich rzeczy w pierdołach jest chore. Żałosna jest też pewność z jaką niektórzy głoszą te mity.

ocenił(a) film na 10
Joecrou

i pokażą jeszcze więcej przed premierą...a przypominam sobie,że co niektórzy już twierdzili tutaj,że skończy się na jednym :)

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Tak jak mowilem. Bedzie pokazana scena z filmu.

Joecrou

Jest drugi videoblog :)

ocenił(a) film na 7
Marta0699

Coraz ciekawiej.

Kofwit

Jackson jak zwykle na luzie:P

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Nie dziwię mu się.

ocenił(a) film na 6
Marta0699

A no ; )

obleh

Mama wygania mnie do spania. Przyrosłabym później o linka do całego filmiku jeśli będzie.
Miłego oglądania :(

ocenił(a) film na 6
obleh

Nowy zwiastun o.O

obleh

OMG ten zwiastun to cos pieknego! najlepszy z tych 3 :D I tym razem chyba dali wreszcie muzyke Shore'a. Najlepszy tekst oczywiscie mial Thorin, nie dziwie sie że jest to ulubiony cytat Armitage'a :D

katie_17

A można oddtworzyć jeszcze raz?

kamilxxx09

Nie ale mam nadzieje ze niedlugo bedzie na youtubie bo chce go ogladac w kołko

ocenił(a) film na 6
katie_17

Dokładnie ; )

katie_17

Bzdura, można odtworzyć cały event.

katie_17

A ja mogę:)

kamilxxx09