Ale Smaug rządzi, "I'm the king under the mountian" CZAAAAD!!! Ale wszystko cudne. A jak Kili wywija tym mieczem w tym videoblogu, nieźle :D
Mi oprócz Tauriel i Thranduila najbardziej jeszcze podobali się Richard i Bloom a konkretnie moment w którym Armitage mówi ze jest tolkienowskim purysta na co Bloom ze Richard nie chciał go w filmie :D
Hahahahaha!!! Tak jak ja :D Mi bardziej ta Tauriel wnerwia, bo Legolasa można zrozumieć. Dalej nie mogę się przekonać do tej postaci. Ale dobra, niech będzie. Pewnie się przyzwyczaję jak do Azoga :-)
A pacz, Martin nie przyszedł, focha strzelił ;-) Ja się mu w ogóle nie dziwię.
Jak dla mnie jest w porzadku. Fajne byly te sceny z nia i z thranduilem: najpierw mu f... (filmweb niestety blokuje to slowo :/) pokazała a potem te teksty o jacuzzi. BTW videoblog juz jest na fejsie dostepny i jeszcze raz obejrze sobie ten fragment :D
Już machnęłam na nią ręką, trudno. Będzie co będzie inaczej nie będzie ;-) Na YT też zasłonili faka, a Martin w tej czapeczce najlepiej wyglądał :D
Nie wiem po co to zrobili skoro i tak wszyscy wiedza co pokazuje. Nawet dzieci 10 letnie. No i w tym szlafroku fajnie wyszli. On Thrandy i tauriel :D
Jak tak oglądam ten videoblog po raz enty i ten trailer, to stwierdzam, że Thranduil to chyba idealny elf, ten Lee Pace pasuje idealnie, i sylwetką i z twarzy i z głosu, widać że on i Galadriela są z innej półki elfów niż np. Elrond. Taka zajebista majestatyczność z nich promieniuje. Z Thorina też, ale taka krasnoludzka majestatyczność.
Tam na początku videobloga widać chyba Bolga, no nie?
Świetnie im to wyszło, widać że jak najbardziej nadają sie do tych ról :) Ale z tym bolgiem to raczej nie, nie wygląda mi na niego. Bo Tobie chodzi o tego orka na szaro w ekranie tej kamery nie?
:/ Mmmm... Myślałam że to on. Tak, o tego orka mi chodziło. Ale jak mówisz że nie on, to Tobie wierzę ;-)
Lee - Thranduil fajnie pocisnął po - Orlando - Legolasie - Skopiowałem wszystko z jego gry aktorskiej ! Od ruchów na elfickim skończywszy xD !
A kto CI broni obejrzeć go jeszcze raz? ;) Ja tam się powstrzymałem (postanowiłem zobaczyć tylko zwiastun 1 i 2, a reszty doświadczyć w kinie), posłuchałem tylko fragmentów muzyki, jeśli ktoś będzie znał utwór to niech się podzieli :)
3 zwiastun jest boski, czysta kwintesencja poprzednich zwiastunów zawarta w jednym ;) przynajmniej dla mnie . właśnie oglądam po raz drugi ;)
Nie ma zadnej Galadrieli... swiatlo o ktorym mowisz to swiatlo z kostura Gandalfa... widac obok niego postac Radagasta.
Racja, to Gandalf z Radagastem są widoczni na ujęciu gdy jest to światło. Nie rozumiem skąd w ogóle domysły o Gladrieli.
Racja to tylko i wyłącznie światło z laski. Ludzie ja rozumiem, że macie marzenia i oczekiwania, ale doszukiwanie się wielkich rzeczy w pierdołach jest chore. Żałosna jest też pewność z jaką niektórzy głoszą te mity.
i pokażą jeszcze więcej przed premierą...a przypominam sobie,że co niektórzy już twierdzili tutaj,że skończy się na jednym :)
Mama wygania mnie do spania. Przyrosłabym później o linka do całego filmiku jeśli będzie.
Miłego oglądania :(
OMG ten zwiastun to cos pieknego! najlepszy z tych 3 :D I tym razem chyba dali wreszcie muzyke Shore'a. Najlepszy tekst oczywiscie mial Thorin, nie dziwie sie że jest to ulubiony cytat Armitage'a :D