Pustkowie Smauga na chwile obecną. Na podrózy usnęłam 3 razy :P. Nie ukrywam, że i akcja jest jakoś ciekawsza i widok samego Legolasa przyciąga. Ale oglądałam obie części przez przeczytaniem książki, więc możliwe, że po ponownym obejrzeniu mogę zmienić zdanie :)
Być może. Tego nie kwestionuję. Jak wiesz mi jeszcze te piosenki nie odpowiadają.
Natomiast w Podróży potwornie podoba mi się cały wątek w Rivendell. Uważam je za najlepsze sceny obydwóch części.
Tak. A ja jak słysze muzykę przy orłach i et plenery, to mówię sobie "To jest scena na miarę Lotra, a nawet więcej" :D
No toć przed premierą ostro gadałeś że Pustkowie Smauga jest mega najlepsze, dużo lepsze od Hobbita, o Lotr nie mówiąc, bo to w ogóle badziewie przy Hobbicie.....
No jak nie, aż się spytałem czemu jesteś takim antyfanem Lotra i go non stop besztasz :(.
Słucham??? Nie, tego mi nie wmówisz. Mogłem mówić, ze jest wspaniałe, ze jest arcydziełem, że ma lepsze efekty niż Lotr. Ale nigdy nie mówiłem, że jest dużo lepsze od 1 części i że Lotr to badziewie. Tak nie mówiłem na pewno.
Mówiłeś, że lepsze od 1 części, choć każdy wiedział że kłamiesz, bo nie było jeszcze premiery.....
hahaha Zwykły kłamca z Ciebie, non stop jak potłuczony chrzaniłeś że Hobbit juz dawno "przeskoczył, przewyzszył" Lotra...wiec...:D
Mimo lepszego obrazu i mroczniejszego klimatu na "Pustkowiu Smauga" w kinie miałem o wiele więcej facepalmów, więc...
Werdykt: "Nieoczekiwana Podróż"
zdecydowanie Podróż. Dla mnie jest piękna wizualnie i bardzo ciekawa. Przyciągneła moją uwage
ponieważ lubie takie opowieści. Natomiast druga czesc była jak dla mnie bardzo sztuczną. Miałam wrażenie
że jest to film zrobiony na siłę. Kiepska charakteryzacja. Da sie oglądać ale ma zdecydowanie wiecej minusow
niż pierwsza część.
Kamil zwracam się bez pośrednio do ciebie sam ostatnio pisałeś że powtarzam się z tematami i sorry ale ty nie jesteś lepszy 'bo ten temat już był .
Hmmm....:-) jak to ty mówisz ..... a już wiem zgłoszone:-) :-) :-)
to może ty bądź cichutko!!! gdyby nie ty nie było by tej wielkiej kłótni na filmwebie!