Ok, ale nie mozna mówić o żadnej chale, skoro jest to jeden z najlepszych filmów fantasy. Chałą są durne polskie komedie typu To nie tak jak myślisz kotku.
a ty przed wystawieniem oceny przeprowadziłeś ankietę że oceniasz nie tylko według własnego gustu ?!
A w taki, że oprócz własnego gustu patrzę też na film bardziej ogólnie. Nawet jak mi się nie podoba, doceniam np. aktorstwo, scenografię czy muzykę.
A jak Ci się film bardzo podoba a aktorstwo, scenografia i muzyka są takie sobie to obniżasz ocenę?
Dla mnie lepsze ,,Pustkowie Smauga'', choć rzecz jasna obie części były świetne i ze zniecierpliwieniem czekam na trzecią. Być może zajmie u mnie miejsce Pustkowia :P.
Jesli chodzi o mnie, to myślę, ze 3 częśc będzie mi się najbardziej podobała. Czekam na epickie sceny bitwy i wzruszające momenty:)
banda krasnali jeżdżąca na trzodzie chlewnej na pewno będzie strasznie "epicka"...
A gdzie on trolluje? Wg Ciebie ta banda krasnali na trzodzie chlewnej będzie epicka (dla Ciebie bekające krasnoludy są epickie co jest juz trollowaniem najwyzszej miary), dla Loneliera nie będzie. Simple as that.
Ale nie mów o jakichś świniach, bo zachowujesz się jak one. Sorry, ale po prostu nie hejtuj czegoś, czego nie widziałaś. Ze Smaugiem też tak było - narzekaliście, a jak już go pokazali w kinie, to wam kopary poopadały.
To czemu Ty już wychwalasz chociaż go nie widziałeś? Nie lepiej zostać neutralnym?
Nigdy nie narzekałam na Smauga. Mówiłam tylko, że ten z trailera mi się nie podoba. ;P
Ja nigdzie nie wychwalam. A neutralność zachowaj dla siebie.
PS. czytaj uwaznie info w internecie, a nie co drugie słowo.
Bo tak było w przypadku Lotra. A zresztą bitwa, dol guldur, atak Smauga na esgaroth, powrót do Bag End czy do Rivendell to będzie coś wspaniałego :)
Skąd wiesz jakie będzie? Przecież nie widziałeś jeszcze filmu. Jeśli mają wjechać na świniach to będzie raczej żałosne..
Jeśli będzie taka scena to tam tej scenie spokój i obejrzę dalej :) to będzie Epicka Scenę :) Banda krasnali jeżdżąca na trzodzie chlewnej w historii kina się zapiszę z pewnością :)
"Pustkowie Smauga" rzecz jasna. Ciekawsze, mniej dłużyzn (no, może trochę w Esgaroth), no i SMAUG oczywiście.