...aby nie zmienił wątku kiedy to Fili i Kili poświecają się i giną w imię króla i wuja Thorina! Bo jeśli Kili będzie ratował
Tauriel to się popłaczę (ale nie ze wzruszenia tylko złości) ^^ Jak myślicie, są zdolni do tego aby zmienić ten wątek?
Obawiam się, że tak. Kili już "umierał" w "Pustkowiu". Trochę wyczerpał limit tragizmu przypadający na jedną postać. Poza tym, za jednym zamachem ubić trzech przystojniaków? Niesłychane... Cóż, jeśli przeżyją, to będzie herezja i gwałt na Tolkienie :/
Zdolni są z pewnścią, ale mam nadzieję, że PJ zdaję sobie sprawdę z tego, że jeśli w tej scenia coś zmieną to fani..... no zadowoleni nie będą ;-)
Dokładnie tak jak mówicie. Oby, oby tego nie zmienił. Chociaż mam pewne obawy po tym co widziałam. Niech ten wątek lepiej zostawi w spokoju i nic nie zmienia.
wolałabym żeby Kili jeśli już to zginął w obronie Tauriel bo wg. mnie Thorin nie zasłużył na takie poświęcenie po tym co zrobił Kiliemu w Mieście nad Jeziorem, wiem że w książce Kili Fili i Thorin giną ale wiecie.... każdy ma inne zdanie
Tak, wiem że w książce było inaczej ale po prostu nie lubie Thorina więc... wiesz....
Błe. "Hobbit" to nie "Titanic".
Czy współczesna widownia musi mieć wszystko umotywowane ckliwymi, lukrowanymi romansami? To prymitywne. W świecie Tolkiena istnieją jeszcze takie wartości jak honor, lojalność, przyjaźń, wierność - nawet tym, którzy kiedyś zawiedli. Oby Jackson tego nie zaprzepaścił.
Oby nie było go jeszcze mniej ;) Ej, ja serio chcę, żądam, wymagam widowiskowej, dramatycznej śmierci Thorina i spółki... No przecież wszystko nie może kończyć się dobrze ;) Mam nadzieję, że Jackson będzie się obawiał linczu ze strony fanów...
Te Bob daj spokój:) Kaleka jest w porządku. Mamz pryecie Kamilka od takich rozmów
Masz dobrze w głowie? Dziewczyna może i nie szafuje opiniami najwyższych lotów, ale to nie znaczy, że musisz ją traktować jak szmatę. Zgadzam się, żenada.
Co Jackson pokaże to dlka tego durnia jest spoko. Więc chyba masz rację. Jeż na Króla spod Góry!!!! Kamil jest za!!!!