...aby nie zmienił wątku kiedy to Fili i Kili poświecają się i giną w imię króla i wuja Thorina! Bo jeśli Kili będzie ratował
Tauriel to się popłaczę (ale nie ze wzruszenia tylko złości) ^^ Jak myślicie, są zdolni do tego aby zmienić ten wątek?
Pzdr... Posadzenie Filiego na tronie byłoby za dużą i strasznie głupią zmianą... Akceptuje większość zmian względem powieści, bo rozróżniam kino od książki, ale coś takiego byłoby nie do przyjęcia.
Wprowadzenie Legolasa jest ok :P Nieuśmiercenie kogokolwiek z tej trójki byłoby głupie poprostu... Chce aby końcowka była wzruszająca, a nie..
On i tauriel wydawali się tacy zbędni... Siedziałem w kinie i myślałem po co?
Są dwie głupie opcje
1 jeden przeżyje
2 kili zginie ratując tauriel
Wprowadzenie Legolasa według mnie jak najbardziej ok, ale myślałem że będzie go mniej. Elfka w sumie niepotrzebna, ale nie przeszkadza mi.
Niestety, ale bardzo prawdopodobne jest że Kili zginie ratując Tauriel... Jednak po słowach Filiego "I belong to my brother" mam nadzieję że jednak zginą razem...
1 co tak się do balroga przyczepiłeś. Smaug musi wygrać?
2 jeśli według ciebie taka zmiana to nic to nie ma pytań
3 ja odrazu za coś takiego bym o co najmniej o 1 punkt obniżył
Oj Kamilu dużo Twoich postów poczytałam i wiele obraźliwych komentarzy w Twoją stronę.
Najpierw pomyślałam, biedny człek, wyzywają go od trolli a on zapewne niewinny. Ha, myliłam się.
Kamilu wiem, że do Ciebie i tak nic nie dociera (chyba, że ktoś się z Tobą zgodzi) ale jeśli porównujesz obniżenie oceny z jakimś biczem a Filim na tronie (który Twoim zdaniem to ekstra pomysł) to naprawdę...poniżasz tylko i wyłącznie siebie. Obniż sobie notę Władcy Pierścieni (wielki fanie). Myślę, że i tak nikogo już nie obchodzi Twoje zdanie po tym co wyprawiasz na tym forum. Pozdrawiam.
dobrze że większość twoich wypowiedzi to ataki na innych na forum :) już i tak dobrą reklamę sobie zrobiłeś na forum :)
kamil byle tak dalej trzymaj :) może jakiś admin cie doceni w końcu :) i da ci tego wymarzonego bana ;)
Myślę, że oprócz wkurzania połowy ludzi z forum nic nie możecie mu zarzucić xD Zachowuje się często bardziej kulturalnie niż osoby, które go wyzywają.
Kamil zrób coś dobrego w końcu i nie loguj się już na filmwebie :) bardzo cie o to proszę :) i pewnie inny też by chcieli :)
Więc pisz do znajomych na priv a nie na forum. Bo tutaj jednak niewielu jest znajomych ;) Zwykle z obcymi ludźmi zdanie wymieniasz :D