...aby nie zmienił wątku kiedy to Fili i Kili poświecają się i giną w imię króla i wuja Thorina! Bo jeśli Kili będzie ratował
Tauriel to się popłaczę (ale nie ze wzruszenia tylko złości) ^^ Jak myślicie, są zdolni do tego aby zmienić ten wątek?
czy tu zrozumiałeś o czym piszą ??? naucz się czytać że zrozumieniem potem odpisuj twoja głupota jest taka wielka że żadna ustawa jej nie obejmie :)
I pamiętaj czytaj z zrozumieniem :) i nie loguj się na filmwebie pamiętaj to są moje dobre rady dla ciebie :)
no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co za nieścięcie dla filmwebu :((((((((((((((((((((((((((;(((((((((((((((((((((((((
Nieszczęście? Przecież tacy użytkownicy to główna klientela tego portalu :D
Cóż... słynie on rzecz jasna z fachowości. No przecież sami eksperci tu zasiadają :D:D:D
nie mam zamiaru. Jak to mawiał mój dziadek "nie ruszaj gówna bo będzie śmierdzieć"
Straightlines, nie obrażaj mi Kiliego xD Że krasnolud, to nie może być atrakcyjny? A co on, gorszy? Paskudne stereotypy - węszę czarny PR elfów. Stop dyskryminacji krasnali!
wiemy że jesteś bezkrytyczny nawet dla najbardziej debilnych pomysłów Jacksona.
Wszyscy i tak wiedzą łącznie z filmoznawcami i twoimi FANAMI że Lotr jest lepszy niemal w każdym aspekcie
Jesteś skończonym idiotą. Jakby kili zasiadł na tronie to Jackson do końca sie pogrąży. Najgłupsza wypowiedź w historii twojego pasozytowania tutaj.
Mieliśmy już rzucanie jedzeniem, bekanie... no ale siadania na tronie tu jeszcze jak widzę brakuje :D
Ten szczegół Jackson mógłby pominąć :P
Macie problemy. Thorin zginie tak o... z założenia, że ma zginąć, Fili zginie gdzieś w okolicach jego ciała, Tauriel zginie ratując Kiliego (ewentualnie Legolasa), zrozpaczony Kili również zginie bo wszyscy którzy byli mu bliscy nie żyją. 80% sali kinowej się wzruszy, reszta bedzie burczeć że wolałaby inną kolejnosć i sposób umierania i tyle :D. Wisielszy chumor mi się dzisiaj chyba załączył. :)
przestańcie pieprzyć od rzeczy, uśmierci całą trójkę na bank
i moim zdaniem Tauriel też
nie zdziwię się jak Fili zginie w obronie Tauriel ale w sumie to ani mnie to ziębi ani grzeje, niech sobie ginie za kogo chce
Aż tak bardzo chyba nie zmienią historii, jakoś nie wydaje mi się żeby pociągnęli taki głupi romans do samego końca. Mają zginąć, wszyscy to wiedzą :)
niewykluczone, skoro zdaniem twórców najlepszym sposobem na rozkochanie w sobie kobiety są dwuznaczne aluzje dotyczące zawartości spodni to pewnie uznają też, że poświęcenie się na ołtarzu tak wielkiej miłości sprzeda się lepiej niż śmierć w obronie wuja i władcy w jednej osobie
ale nie przejmujcie się, to wszystko wynika z tych sekretnych notatek Tolkiena do których dokopał się Jackson!
Wydaje mi sie, ze Jackson chcial tutaj nieco pokazac rubaszny charakter krasnoludów, lekkomyslnosc i troche taka przekore Killiego. A że wyszło nieco inaczej, no cóż. .. zastanawiam się czy Kili był odważny, czy też lekkomyslny i stad braly sie te jego odruchy do ataku. W pierwszej części zostal pokazany jako troche taki niezbyt rozgarniety krasnolud. Te jego reakcje na powrót Bilbo od goblinow nie byly za bardzo blyskotliwe. Ale wydaje mi się, ze ma naturę wojownika i ona determunuje jego zachowanie.