...aby nie zmienił wątku kiedy to Fili i Kili poświecają się i giną w imię króla i wuja Thorina! Bo jeśli Kili będzie ratował
Tauriel to się popłaczę (ale nie ze wzruszenia tylko złości) ^^ Jak myślicie, są zdolni do tego aby zmienić ten wątek?
Debilu to byłoby przekłamanie do potęgi. To oficjalne jest dickriderem Jacksona.
Nikogo a na pewno nie ciebie :) ponieważ byś się poczuł zbyt ważny na forum :) poza tym trudno żebym nie czytał co się dzieje na forum a twoje posty rzucają mi się w oczy nikt tak głupio nie piszę jak ty :)
ciekawe jak mogę być gimbusem jak mam 23 lata no ciekawe :) brakuje argumentów tak ;) no taj jak zawsze :)
Bawi mnie pisanie z tobą ale co za dużo to nie zdrowo nara jutro pewnie też pogadamy ;) to jutra trollu :)
Naucz się pisać.
PS. Nie wiedziałem że jesteś aż tak nieogarnięty, żeby dać się komuś podporządkować.
wiesz co nudny jesteś :) nieogarnięty ja ??? w końcu ty nie umiesz czytać że zrozumieniem kamil czy tobie już na mózg całkiem padło ????
Kamil powiedz że jesteś chory na głowę to zrozumiem twoje zachowanie i będę ci współczuł twojego losu i dam ci spokój chorego nie będę atakował ja mam współczucie dla chorych a ty tak się zachowujesz
o co ci chodzi bronisz go bo to twój znajomy ok ale czy jesteś obiektywna raczej nie bo byś widziała że bez powodu z nim tak bym nie rozmawiał tak samo jak inny na forum ......
widzę że rozmowa z tobą nie ma sensu i nie dziwie się temu widziałem już jak Kamil kłócił z inni a ty go na siłę broniłaś obrażając innych ....
Kamil to z tobą wszyscy mają problem, więc to chyba nie z nami, a z tobą jest coś nie tak.
co ty piszesz on jest jedynym sprawiedliwym na forum :) a tak na serio on tego nigdy nie zrozumie nawet jakby teraz z 1000 osób by teraz napisało :)
Kamil zaraz będzie to cie nazwie albo trollem albo ci napiszę żegnam to jego stara śpiewka tak z nim zawsze jest
jak ja nie lubię czytać postów kamila :) nie ma tu jakiegoś admina ??? Kamil pragnie bana no admini dajcie mu tego bana on tak o niego prosi trochę współczucia dla niego proszę :)
Może dla Ciebie będzie spoko, ale trochę (a nawet bardzo) nie będzie się to zgadzało - tak samo jak Twoja odpowiedź do mojego pytania.
fajny pomysł sam torin mówił kiedyś że zasiądzie na tronie więc dobrze żeby fili przeżył