PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328308
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

...aby nie zmienił wątku kiedy to Fili i Kili poświecają się i giną w imię króla i wuja Thorina! Bo jeśli Kili będzie ratował
Tauriel to się popłaczę (ale nie ze wzruszenia tylko złości) ^^ Jak myślicie, są zdolni do tego aby zmienić ten wątek?

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Debilu to byłoby przekłamanie do potęgi. To oficjalne jest dickriderem Jacksona.

straightlines

Japa kapciu.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Tym komentarzem pokazałeś, że nie masz argumentów :)

taa a on ma.
PS. Fajne multikonto

kamilxxx09

a ty znowu z tym multikontem :(

wort801

Śledzisz mnie?

kamilxxx09

Nikogo a na pewno nie ciebie :) ponieważ byś się poczuł zbyt ważny na forum :) poza tym trudno żebym nie czytał co się dzieje na forum a twoje posty rzucają mi się w oczy nikt tak głupio nie piszę jak ty :)

wort801

Może gdyby ludzie byli normalni, pisałbym normalnie.

kamilxxx09

jeszcze mi powiesz że jesteś jedynym normalnym na forum :) masz duże ego :)

wort801

Tego nie powiedziałem. Nie zmyślaj.

kamilxxx09

ty mi piszesz że nie umiem pisać a wychodzi na to że ty czytać że zrozumieniem nie umiesz ......

wort801

Nieee

kamilxxx09

Wiec naucz się czytać że zrozumieniem w szkolę jeszcze cie tego nie uczyli . :) ?????

wort801

Weź spadaj, co? Uczepiłeś się jak rzep.

kamilxxx09

a ty innych się Uczepiłeś i jest dobrze tak ???

wort801

Ja się nikogo nie uczepiłem.

kamilxxx09

nie wcale ........ widać ilu masz anty fanów na forum

kamilxxx09

A spadać to sobie sam możesz i tak pisz kolegą że szkoły gimbusie

wort801

Takich słów używają tylko gimbusy, więc już wiem z kim mam do czynienia.

kamilxxx09

ciekawe jak mogę być gimbusem jak mam 23 lata no ciekawe :) brakuje argumentów tak ;) no taj jak zawsze :)

wort801

Każdy sobie może wiek wymyślić, mądralo ;p

kamilxxx09

ja akurat nie wymyśliłem rocznik 90 jestem co za pech tobie daję że jesteś z 2000 max chłopce :)

kamilxxx09

Wymyśl coś nowego :)

kamilxxx09

Bawi mnie pisanie z tobą ale co za dużo to nie zdrowo nara jutro pewnie też pogadamy ;) to jutra trollu :)

wort801

Naucz się pisać.
PS. Nie wiedziałem że jesteś aż tak nieogarnięty, żeby dać się komuś podporządkować.

kamilxxx09

wiesz co nudny jesteś :) nieogarnięty ja ??? w końcu ty nie umiesz czytać że zrozumieniem kamil czy tobie już na mózg całkiem padło ????

kamilxxx09

Kamil powiedz że jesteś chory na głowę to zrozumiem twoje zachowanie i będę ci współczuł twojego losu i dam ci spokój chorego nie będę atakował ja mam współczucie dla chorych a ty tak się zachowujesz

wort801

Dzięki, że napisałeś swoją charakterystykę. Tylko trochę krótka.

kamilxxx09

Ja wiem że to twoja w końcu naucz się czytać że zrozumieniem dzieciaku

wort801

Żegnam.

kamilxxx09

Brak argumentów??? ok tak trzymaj :)

ocenił(a) film na 10
wort801

brak normalności? w to nie wątpie

kasiadabrowa1

o co ci chodzi bronisz go bo to twój znajomy ok ale czy jesteś obiektywna raczej nie bo byś widziała że bez powodu z nim tak bym nie rozmawiał tak samo jak inny na forum ......

ocenił(a) film na 10
wort801

bez komentarza...

kasiadabrowa1

widzę że rozmowa z tobą nie ma sensu i nie dziwie się temu widziałem już jak Kamil kłócił z inni a ty go na siłę broniłaś obrażając innych ....

użytkownik usunięty
wort801

Kamil to z tobą wszyscy mają problem, więc to chyba nie z nami, a z tobą jest coś nie tak.

co ty piszesz on jest jedynym sprawiedliwym na forum :) a tak na serio on tego nigdy nie zrozumie nawet jakby teraz z 1000 osób by teraz napisało :)

Kamil zaraz będzie to cie nazwie albo trollem albo ci napiszę żegnam to jego stara śpiewka tak z nim zawsze jest

on nigdy nie miał :)

straightlines

jak ja nie lubię czytać postów kamila :) nie ma tu jakiegoś admina ??? Kamil pragnie bana no admini dajcie mu tego bana on tak o niego prosi trochę współczucia dla niego proszę :)

kamilxxx09

Może dla Ciebie będzie spoko, ale trochę (a nawet bardzo) nie będzie się to zgadzało - tak samo jak Twoja odpowiedź do mojego pytania.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Ale jaki byłby w tym sens
Ani to fajne ani logiczne

użytkownik usunięty
kamilxxx09

fajny pomysł sam torin mówił kiedyś że zasiądzie na tronie więc dobrze żeby fili przeżył

ocenił(a) film na 10

ja wole żeby jeśli już ma przeżyć Kili lub Fili to niech to będzie Kili :)

użytkownik usunięty
kasiadabrowa1

dla mnie to nie ma znaczenia oboje są fajni

ocenił(a) film na 10

tak, oboje są fajni ale Kili jest jak dla mnie lepszy

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 7
kasiadabrowa1

A rozumiem, nie ma nic z Krasnoluda a raczej wygląda na męską...ok....

ocenił(a) film na 10
straightlines

nie opisuj siebie, ok

ocenił(a) film na 7
kasiadabrowa1

Uważaj co piszesz...