Zakładam ten temat dla tych, którzy chcą się dowiedzieć nieco więcej o tym smoku oraz o jego powstawaniu. Codziennie będę wrzucał tutaj coś nowego o Smaugu, opartego o najnowsza książkę Smaug Unleashing the Dragon. Miłego czytania :)
To będzie coś koło 68 mln dolarów nowozelandzkich dla każdego człowieka na Ziemi.
No to zbierzmy się i ruszajmy ;D Jak tu ładnie Banner wyliczył, nawet jak nas będzie więcej niż 14/15 to i tak dobrze na tym wyjdziemy ;D
Dobra to ja ide z wami na wszelki wypadek przygotuje bronie dla każdego aby mieliśmy się jak bronić :)
A wracając do oka jeśli mogę czy jest coś w tej książce o tym dla czego oko Smauga jest takie samo jak Saurona ciekawość mnie kusi może coś wiesz ???
Tekstu jest dużo, a jest w j. angielskim. ja tłumaczem nie jestem, więc trochę zajmie, zanim poszperam w tej ksiazce. Na temat oka jest jeszcze sporo.
To dobrze chłopak siedzi przed kompem tyle czasu nie je nie śpi cały w nerwach jest a w chcecie żeby przerwał dobrze że masz dobre serce dla niego :)
Ja mam dla kazdego dobre (za dobre) serce.
Ty wiesz, że ja juz nie pamiętam kiedy kogos obraziłam, albo pokłóciłam sie z kims ?:P
dzieki :)
czasem wychodzi mi to na dobre a czasem przeciwnie. jestem za pokojowym rozwiązywaniem konfliktów. wolę obrócic coś w zart.
HA ! teraz wie, że to nie tak łatwo prowadzić temat ;p mam nadzieje, że szybko powróci do niego :)
w 3 tyg, tak pośrodku Maja planuję zabrać się za 1 część Hobbita, ale to może się przesunąć w czasie bo muszę projekty oddać i pracę skończyć pisać ;p nie ma życia !!! haha.
To pewnie czcionką 72 napisane, bo jak wiadomo w długaśnym "Hobbicie" Jacksona za dużo treści nie ma.