PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 327706
6,4 65 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Po 5 miesiącach od mojego jedynego seansu Pustkowia małe podsumowanie tego co zostało
w mojej pamięci.

1. Końcowa piosenka która mi się podobała i zakończyła moje katusze.
2. Bombur w beczce i Legolas skaczący po głowach krasnali.
3. Bard <3 Kochający ojciec rodziny - pamiętam go pewnie dlatego że dodatkowo jest przystojny
:P
4.Smok pokryty złotem.
5. Majaki Kiliego i amory z Rudą.
6. Krótka scenka w puszczy.
7 Moment w którym Thorin ratuje Legolasa zabijając orka za jego plecami.

To ty było na tyle.... Przykre, prawdziwe. Nie pamiętam w ogóle głównego bohatera ponieważ
jego postać została przytłoczona przez efekciarstwo i rozwleczoną do maksimum fabułą. Szkoda.
Cóż najwyższy czas obejżec to jeszcze raz.

sentia

Nie mierz wszystkich swoją miarą ok? Nie każdy na szczęście jest taki jak ty.

bartoszcyc8

Ohh... zaraz się popłaczę... bo mnie nie lubisz.... ide się poskarżyć mamie chyba... .To tak boli... Człowieku. Nie jesteś pępkiem świata. Naprawdę. Czy ty w ogóle potrafisz normalnie rozmawiać? Tak? To odnieś się to MOJEGO TEMATU nie na siłę wymyślasz pierdoły/

bartoszcyc8

Jak widać ty masz z tym problem. I nie potrafisz się odnieść do całości tekstu tylko piszesz jakies pierdoły.

sentia

To ty nie potrafisz zrozumieć zdania. Pisałem prawdę i pogódź się z tym.

PS: Ogarnij też ortografię.

bartoszcyc8

A ja ci teraz napisze inną prawdę. Jesteś marnym prowokatorem i twoje teksty nie robią na nikim wrażenia. A Kamilek będzie ci przyklaskiwał bo zawsze atakujesz te same osoby. Te osoby które maja z nim na pieńku. Zamiast odnieść się do mojego tematu to ty zaczynasz pitolić głupoty o moich innych postach i forumowej działalności. Proponuję się zapoznac a dopiero później pisać bzdury.

sentia

Już się zapoznałem wystarczająco, a na żadnym przyklaskiwaniu mi nie zależy. Niby które osoby atakuję? No proszę podaj, bo w bajkopisarza to każdy się potrafi bawić. Na pewno napiszesz siebie. Hahaha

PS: Ogarnij ortografię.

bartoszcyc8

Powtarzasz się człowieczku. Tępiłeś mojego kolegę straightilnesa za prawie każdym razem. Ot choćby i on.. paru by się jeszcze znalazło.

sentia

Tępiłem bardzo słusznie, bo on tylko wyzywał. Później odpuściłem, ale i tak wyłapał bana, bo wszystkich wkurzał. Taki ten twój kolega, który dostał bana "w ostateczności i nie za byle co" ( twoje słowa). A powtarzam się, bo nie dociera. Chyba jakaś przymulona jesteś.

bartoszcyc8

A nie zauważyłeś jeszcze, że 99% ludzi ma w nosie ortografię kiedy wypowiada się w internecie? Serio? To jest twój największy problem? ORTOGRAFIA? To masz zajebiście szczęśliwe życie. Wytykanie błędów jest takie pasjonujące. Sama czasem to robię z nudów.

sentia

Jeśli ktoś potrafi pisać na papierze, to potrafi i w internecie. Co za różnica? Nie ośmieszaj się... Dlaczego nie odniosłaś się do całości? Brakuje argumentów?

bartoszcyc8

Tak przyznaję się nie umiem pisać. Jestem analfabetką. Lepiej ci? Mam nadzieję.
Mam się odnieść do straightitlinesa nie widzę powodu. Tęp sobie kogo chcesz. Nie mój biznes. Ja tylko ci pokazuję ,że święty nie jesteś. Ale jak widzę ty umiesz wytykać tylko czyjeś błędy. Powodzenia. Z takim charakterem daleko się nie zajdzie. A wiesz czemu?

sentia

Proste, że nie masz argumentów. Tylko razem ze swoim kolegą potrafiłaś wyzywać niewinne osoby. Jeśli ja mam do kogoś pretensje, to są one słuszne w przeciwieństwie do was.

bartoszcyc8

Ale kurde... człowieku jakich ty argumentów oczekujesz... .Że co? Że kogo jeszcze się czepiałeś? Tak? Lolmiki... ot choćby mało to razu widziałam jak się go czepiałeś. "dontomazino" - bardzo wyrafinowane teksty " morda trollu" taki jesteś święty? Nie sądzę...

sentia

Lolmiki to akurat pierwszy coś do mnie miał, a tego drugiego nie pamiętam. Zresztą jeśli napisałem "morda trollu" to musiał to być troll. Proste.

bartoszcyc8

Serio? Bo z tego co ja widzę. Po po prostu nie pasowała ci jego opinia... Nie po raz pierwszy zresztą.
A może ty byś sie w końcu odniósł do MOJEGO TEMATU bo na razie to tylko niepotrzebnie spamimy.

sentia

Ok, koniec spamu, ale będę cię obserwował.

bartoszcyc8

Wiesz jak to się nazywa?
Stalking.... a to jest karalne.

sentia

Tak, ale nie na forum. Ogarnij się.

bartoszcyc8

To żadna różnica. Obserwowanie to obserwowanie.

sentia

Hahaha bez komentarza.

bartoszcyc8

To nie komentuj. Obserwowanie w internecie to też jest karalne. Dręczenie kogoś. Poczytaj sobie o stalkingu.

sentia

Obserwowanie, ale nie komentarzy na forum. Hahahaha śmieszna jesteś. :))

użytkownik usunięty
sentia

Z tego co słyszałem jesteś pełnoletnia, po maturze itp. i naprawdę chce ci się użerać z nerdami na forum Hobbita? Wydaje mi się, że twój czas wolny możesz spędzić O WIELE ciekawiej. Tutaj prawie nigdy się nie da wymienić opinii, a próba wytłmaczenia czegoś 12-letnim gimbusom jest daremna. Oni i tak przekrzyczą każdy twój argument. Serio, gnojenie pryszczatych maminsynków, którzy nie widzieli nigdy światła dziennego, nie jest niczego warte.

Chodzisz do wróżki czy jakiś tarot? Bo chcę wiedzieć kto ci nawciskał, że jestem 12-letnim gimbusem. A może to ty masz jakąś schizę? Nazywasz mnie tak, bo mam rację i nie popełniam błędów ortograficznych? No to gratulacje. Następny kolega straightlinesa? Hehe

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Teraz akurat mówiłem ogólnie, po prostu nie rozumiem, że chce się jej spędzać w ten sposób czas :)

A widzisz... teraz naskakuje na ciebie.

użytkownik usunięty
sentia

To było do przewidzenia :)

A no :D i teraz będzie się upierał że to twoja wina.

sentia

Już się popisałaś? To napisz coś mądrego dla odmiany.

bartoszcyc8

Cokolwiek napiszę i tak nie dotrze to do twojego mózgu.

sentia

Głupoty nie dochodzą do mojego mózgu. Masz rację.

bartoszcyc8

Tak sobie to tłumacz. Szkoda mi czasu na nawigowanie cię z bezdennej otchłani twojego ograniczenia.

sentia

"Tak sobie to tłumacz". Sama to idealnie dopasowałaś do swojego zdania.

bartoszcyc8

Rozmowa z Tobą naprawdę jest bardzo pocieszna. Ale teraz czas wracać do życia.
Jak się uspokoisz to możemy pogadać.

sentia

Wracasz do wyzywania np. kamilka? To jest twoim życiem, prawda? Przykre...

bartoszcyc8

I po co znowu zaczynasz? Nazwałeś mnie hipokrytką a sam nim jesteś.

sentia

Za zasmiecanie forum też można dostac bana, pamiętaj

kamilxxx09

Więc po co znowu się odzywasz?

sentia

Wzrok cię zawodzi? To on na mnie naskoczył. Wszystko muszę ci tłumaczyć?

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Przecież ci powiedziałem, że to nie było skierowane do ciebie.

Ja z nią rozmawiałem, więc logiczne o co chodzi...

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Okej, ale już wiesz o co mi chodziło. Koniec.

Chyba nawet nie wiesz co napisałeś....

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Dobrze już wybacz mi, że nie napisałem tego pod innym postem. Nie wierzę, że tak cię to boli.

bartoszcyc8

Ja tam nie widzę użytej nazwy "bartoszcyc8" więc nie wiem o co ci chodzi. Już ci mówiłam że nie jesteś pępkiem świata....

Ja też nie rozumiem po co ona tak wyzywała ze straightlinesem wszystkich wokół.

bartoszcyc8

Udowodnij mi że wyzywałam....
Jest jedna jedyna osoba z którą mam na pieńku. Kamilxxx09 pokaż mi innych.

sentia

Przypomnij sobie. Jak mi się będzie chciało to później poszukam.

bartoszcyc8

Tak.... Wywaliłam Denisa :D sam się prosił... To poszukaj bo mi się nie chce....

EJ CZEKAJ PRZECIEŻ JA ZAWSZE TROLLUJĘ TO NIE POWINNO BYĆ TRUDNE PODOBNO.... POKAŻ MI

sentia

Nie zawsze, ale zazwyczaj. Naucz się czytać.