PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 327706
6,4 65 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Po 5 miesiącach od mojego jedynego seansu Pustkowia małe podsumowanie tego co zostało
w mojej pamięci.

1. Końcowa piosenka która mi się podobała i zakończyła moje katusze.
2. Bombur w beczce i Legolas skaczący po głowach krasnali.
3. Bard <3 Kochający ojciec rodziny - pamiętam go pewnie dlatego że dodatkowo jest przystojny
:P
4.Smok pokryty złotem.
5. Majaki Kiliego i amory z Rudą.
6. Krótka scenka w puszczy.
7 Moment w którym Thorin ratuje Legolasa zabijając orka za jego plecami.

To ty było na tyle.... Przykre, prawdziwe. Nie pamiętam w ogóle głównego bohatera ponieważ
jego postać została przytłoczona przez efekciarstwo i rozwleczoną do maksimum fabułą. Szkoda.
Cóż najwyższy czas obejżec to jeszcze raz.

bartoszcyc8

Robisz się nużący....

Wiesz.... nie wiadomo jak potoczą się moje losy a znajomość zachowań internetowych nołlifów może mi się przydać nigdy nic nie wiadomo może za 10 lat z nudów będę studiować psychologię i rozpatrywać różnego rodzaju zachowania ludzi. Pod różnym aspektem. Traktuję to jako element badawczy. :D
A że za oknem deszcz i zawieja a będe mieć długie wakacje to co mi szkodzi :D

sentia

Ty i studia psychologii? Nie musisz obserwować zachowań ludzi, bo wystarczy że założysz kamerę w swoim pokoju i już masz obiekt do badań. Co za ułatwienie. :)))

bartoszcyc8

Hehe... coś jeszcze? Nie martw się. Psychologiem na razie nie będę. Mam zamiar iść na inne studia.
Ale obserwowanie takich niewychowanych ludzi jak ty jest bardzo ciekawe.

sentia

Tak sobie wmawiaj. Jeśli ja jestem niewychowany to ty jaka jesteś? Chora? Chyba tak...

bartoszcyc8

Tak. Po raz kolejny pokazujesz, że nie umiesz rozmawiać. Gratuluję.

sentia

Zachowałem się zupełnie tak jak ty. Przepraszam...

bartoszcyc8

JA cały czas staram sie z tobą rozmawiać. A ty nadal nie odnosisz się do mojego tematu tylko do wytworu twojej wyobraźni.

sentia

Odnoszę się do twoich zachowań. Jeszcze nie zauważyłaś? Przykro mi.

bartoszcyc8

Odnosisz się do moich postów, a nie zachowań. To różnica. A przez twoje głupie zaczepki mam niezły spam w temacie.

sentia

Spam, czyli to co lubisz.

bartoszcyc8

Jesteś w swoim żywiole prawda? Naciesz się do woli.

sentia

Lubisz się kłócić? Bo ja nie.

bartoszcyc8

Tak wiem, że ty lubisz spamić. To ci się udaje.
Ja natomiast staram się z Tobą dyskutować jak człowiek.
Ale jak widać z Tobą się nie da.

sentia

No to o czym chcesz podyskutować? Chcesz po prostu zmienić temat, bo nie potrafisz się wytłumaczyć ze swojego zachowania.

bartoszcyc8

Pisałam ci już z 3 albo i 4 razy. Chcę porozmawiać. O moim temacie. CO ty zapamiętałeś z filmu po długiej przerwie.

sentia

Uznaję, że nie potrafisz się wytłumaczyć z wyzywania razem ze straightlinesem. W porządku...

bartoszcyc8

A ty dalej swoje.... Tak jak myślałam. Nie potrafisz się odnieść do tematu.
Nie mam ci się z czego tłumaczyć człowieczku.

sentia

Po prostu nie potrafisz, bo nie ma na takie coś nie ma wytłumaczenia.

bartoszcyc8

Serio proponuję żebyś zmienił płytę... nudny się robisz i niczego nie wnosisz do tej rozmowy

sentia

Najłatwiej zmienić temat, ale niech ci będzie...

bartoszcyc8

Tak się składa człowieczku że to ty ciągle go zmieniasz.

sentia

Przed chwilą napisałaś żebym zmienił płytę. Masz demencję czy co?

bartoszcyc8

Tak napisałam. Wiesz dlaczego? Ponieważ cały czas gadasz o "argumentach dlaczego to rzekomo się pastwię i prowokuję" . A kiedy ja po raz 10 proszę żebyś odniósł się do mojego tematu. To jesteś niewidomy. I nie widzisz tego. Najmądrzejszy pan na świecie się znalazł.

sentia

Ale dlaczego prosisz? Aż tak ci zależy na mojej opinii czy nie masz argumentów? Jestem przekonany, że to ten drugi powód.

bartoszcyc8

Coś ty się tak uczepił argumentów?! OWSZEM NIE MAM ARGUMENTÓW WIESZ DLACZEGO? PONIEWAŻ TEGO NIE ROBIĘ!!! NIE MOŻNA MIEĆ ARGUMENTÓW NA COŚ CZEGO NIE MA.... DOTARŁO?

NIE? TRUDNO NIE MÓJ PROBLEM.

sentia

Czyli teraz wypierasz się tego, że wyzywałaś razem ze swoim kolegą? No gratulacje, jesteś żałosna...

bartoszcyc8

Skończyłeś już swoją paplaninę? Powiedziałam ci już UDOWODNIJ MI ŻE WYZYWAŁAM I KOGOŚ POZA KAMILEM..... WTEDY POGADAMY,

sentia

A taki Kamil to nie jest użytkownik tego forum? Na inne dowody też przyjdzie czas.

bartoszcyc8

Przestań robić przedstawienie powiedziałam ci. Mam nadzieję że niedługo zamkną ten temat...
Tak bo Kamil jest zawsze święty. Jak nie robi scen i nie zaczyna swoich słownych przepychanek to staram sie być wobec niego uprzejma. Wmawiaj sobie dalej a skończysz jak Marcinkiewicz. ze sztuczną mgłą przed oczami i trotylem w gaciach.

sentia

Rób tak dalej, a skończysz jak twój kolega.

bartoszcyc8

Skończyłeś już się odgrażać?

sentia

To zależy od ciebie.

bartoszcyc8

Bo ja z Tobą skończyłam.

sentia

Nie sądzę. Idź się powyzywaj z kamilkiem, bo tylko to ci wychodzi.

sentia

Sentia i bartoszcyc8 mimo że napisałem że nie będę się wpir... w waszą rozmowę to bardzo wasz proszę żebyście zakończyli tą rozmowę która jest nie na temat .Wasze posty nie wnoszą nic nowego na temat filmu wiem że macie swoje rację w tej awanturze ale dajcie już spokój .

ocenił(a) film na 7
wort801

Wort nie dziw się, że ludziom nerwy puszczają ile można w kółko to samo dziwne ciągnąć? Całkowicie rozumiem stanowisko bartoszycyc8.

Belief

Belief uważam że w tym temacie to było nie potrzebne .

wort801

Przecież nie będziemy zakładali specjalnego tematu. :)

ocenił(a) film na 7
wort801

Myślę dokładnie tak samo. Ba nawet uważam, że to jest całkowicie zbędne na tym forum. Ale widzisz jak ktoś się "odpowiednio" zachowuje to tak się potem dzieje. Zwykłe nerwy.

Belief

Ile można patrzeć jak sentia kontynuuje "dzieło" straightlinesa, czyli swojego kolegi jak sama go określiła.

bartoszcyc8

Cóż... tak się składa że udzielałam się na tym forum o wiele dłużej niż on. Jeśli sądzisz, że moją życiową ambicją jest gnojenie innych to trudno. Nie mój problem. Jak widać ty nie masz nic innego do roboty poza roztrząsaniem. Jakiś wymyślonych rzeczy.
Jeśli twoim zdaniem niczego innego t utaj nie robię to tak jak pisałam.... Udowodnij mi to. Pokaż mi że nic innego na tym portalu nie robię mądralo.

Belief

A ja nie bardzo rozumiem twoje w tej sprawię. Ponieważ temat był jak najbardziej ok.... a przez bartocośtam zrobił się tu zwyczajny offtop. Tym bardziej, że pomimo moich usilnych starań porozumienia się z tym osobnikiem ten nadal twierdzi że atakuję każdego a moja egzystencja na tym portalu ogranicza się do trollowania. A wraz z prośbą o odniesienie się do tematu po raz kolejny zaczyna pieprzyć głupoty i żądać argumentów na coś czego nie ma... To po prostu śmieszne. I szkoda tylko że przez takie coś sama musiałam pisać do moderatora i usunięcie tematu....

sentia

Nie tylko ja tak o tobie myślę. Nie wszyscy tak łatwo zapominają co wyrabiałaś na forum razem ze straightlinesem. Przestań trollować to pogadamy i nie rób teraz z siebie ofiary, bo np. z takim kamilkiem to się kłócisz gdzie popadnie nie zważając na spam i offtop.

Argumenty na coś czego nie ma? Nie kompromituj się.

bartoszcyc8

Czy ty naprawdę myślisz że obchodzi mnie co bezimienni forumowicze o mnie myślą? Mówię ci zatem jeśli masz jakieś dowody że nic innego tu nie robię... pokaż mi to. Udowodnij... jak jesteś taki cwany. I skończ zachowywać się jak jakiś niedorobiony dzieciak. skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia i na siłe wymyślasz bzdury...

sentia

Nic innego? Czyli jednak przyznajesz się do trollowania. Wszystko jasne, więc ogarnij się i tyle skoro w końcu to do ciebie dotarło.

bartoszcyc8

Właśnie pokazałeś, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem gratuluję... Rób tak dalej. Skoro UWAŻASZ ŻE NIC INNEGO TU NIE ROBIĘ TO UDOWODNIJ MI TO..... naucz się czytać. A nie wyciągasz słowa z kontekstu. Dobry z ciebie manipulator człowieczku. Powinieneś pracować w mediach.

sentia

To ty nie rozumiesz co piszesz. Zresztą ci którzy chcą pamiętać to pamiętają. Mam szukać spośród tysięcy tematów, w których się udzielasz, a i tak spora część jest pousuwana przez moderatorów za twoje i straightlinesa wyzwiska głównie w kierunku kamilka? Zobaczę czy będzie mi się chciało.

bartoszcyc8

Hahahahahaahahahhahahahahahah..
Wmawiaj sobie dalej. Mio bastardo :*
Jak dla mnie to możesz nawet na mnie naskarżyć. Jakoś mnie to nie obchodzi.

bartoszcyc8

Czekam.... pokaż mi, że cały czasu ubliżam Kamilowi.... pokaż.... masz do przejrzenia ponad 1500 tematów. Czekam.