http://the-hobbit-movie.com/2013/10/30/empire-mag-eighteen-new-images-from-hobbi t-the-
desolation-of-smaug/
Do Guldur ze swoimi miejscami tortur jak i Gandalf z wyciągniętą w bliżej nieokreślonym celu laską prezentują się tu wyśmienicie :-)
Oj byle do grudnia!!! :-)
Khazad, a może pojedziemy do Czech na premierę? Bodajże 12 grudzień:) Bliżej niż Belgia:)
Można trafić bodaj napisy, ale jak usłyszałem że w środku seansu UJ zrobili przerwę, bo za długie to tylko parsknąłem śmiechem. Poza tym o wiele ciężej o wersję HFR. Po 13 grudnia będę się musiał odciąć od filmwebu/spoilerów itd. przeżyć Święta i z czystym umysłem do kina :)
Oj chyba się nie da :-) Już od 12 grudnia zacznie sieć zalewać fala informacji o tym filmie. Poza tym założę się, że cała masa użytkowników filmwebu ściągnie sobie film z pirackiej zatoki w jakości "z kamerki" byleby tylko film szybciej zobaczyć...i to jednak będzie najgorsze, bo skończą się domysły a zaczną mocne spoilery.
No ale grunt to się powstrzymać od zaglądania na filmweb czy inne strony, które cokolwiek pisać będą o Hobbicie :-)
A już na pewno wystrzegać się oglądania marnej jakości kopii nagrywanej kamerką z rosyjskim dubbingiem, niemieckim czy jakimkolwiek innym... najlepiej do 27 zaczekać :-) Albo parę dni krócej w zależności kto się kiedy wybiera :-) Ja stanę na głowie by już 25-go film zobaczyć :-) Chyba, ze któreś kino widzów zaskoczy i zrobi znacznie wcześniej przedpremierowy pokaz - w co wątpię.
To ostatnie to raczej płonne niestety nadzieje, być może większe miasta maja jakąś tam minimalną na to szansę ale szczerze wątpię w to niestety.
Na szczęście mieszkam w Warszawie ;) Wybór kin jest dość spory tak więc myślę, że któreś na pewno przynajmniej 25-go grudnia film już wyświetlać będzie.
A czy wcześniej...cóż, zobaczymy :-) Choć jak to ująłeś: to płonne nadzieje...
Hmm....ale wycieczka do Czech co całkiem fajny pomysł ;)
No ale bałbym się...wiesz, nie znamy się w ogóle ;) A ja troszczę się jednak o swoją "niewinność" ;P
Skute Lodem ! Zgodnie z fabułą książki ;) Piękne no i concept art lochów Dol Guldur ^^