PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328304
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

film po pierwszym obejrzeniu oceniłem na 7 jednak teraz zmieniam ocenę na 5 ! film ma za wiele
błędów i głupich scen abym mógł dać 7, a płynne złoto, koń Legolasa i durny wątek milosny,
sprawiają że nie mogę dać 6... zaznaczam że pierwsza część mi się podobała ! miała w sobie tę
magię, nie było tam ciągłych nawalanek (strasznie rozciągniętych) i aż takich odstępstw od
książki ! PS. mroczny klimat (albo raczej marna próba jego dodania do filmu) nie zawsze są na
plus ! Gdyby nie głupie sceny, durny romans, rozciąganie do granic możliwości, ciągłe
nawalanki, zrobienie ze Smauga idioty, ogromne niezgodności z książką, koń Legolasa, rażące sztucznością
płynne złoto, spodnie Kiliego, turbo - Bombur, zaczarowane taczki, pominięcie niektórych scen z
książki, mało Beorna i mrocznej puszczy, słabe zakończenie i orkowie w mieście na jeziorze
ocena była by wyższa. pierwszą cześć oceniam na 8 a drugą na 5. pozdrawiam !

lolmiki

Nawet jesli te 2 elementy nie przypadły ci do gustu, to i tak jest cała masa innych, które wyglądają świetnie. A Smaug miażdży wszystko. Zatem to by było gdzieś jak 2: 1000. Czyli nie ma co nawet poruszać tematu.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

heheh wymień te tysiąc elementów, czekamy :D

kamilxxx09

Dokładnie to Plagiat:-)

kamilxxx09

to jest trzecia klasa gim albo pierwsza lo.... ale prędzej 3. gim...

ocenił(a) film na 8
sentia

On ogląda i uwielbia bajki dla dzieci, więc raczej podstawówka/ gimnazium a nie gimnazium / liceum.

pemmil

ale mówimy o denisie czy o lolmikim? bo ja o denisie mówie

ocenił(a) film na 8
sentia

Tutaj o lolmiki. Acz denis 1 liceum ? On czyta bravo i uwielbia zmieszch

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sentia

Albo 3 gim.

ocenił(a) film na 8
sentia

Może być 3 gim jeśli ma urodziny przed wakacjami. Ale dziwne że w jego wieku czyta bravo i ogląda zmierzch

pemmil

Ehh....

użytkownik usunięty
sentia

To jest kwestia inteligencji a nie wieku. Znam pewną osobę z 2 liceum, która swoim poziomem i wypowiedziami bije na głowę wielu "dorosłych" na tym forum.

ocenił(a) film na 8
sentia

Mi na privie najpierw napisał że ma 16, potem 47, potem 50 a na końcu 19. Ja bym nie wierzył temu co pisał

pemmil

hahahah pozdro

sentia

Odwal sie o demnie babo ja tu po dobroci a ty zaczynasz przeprosiłem a jak ci to nie pasuje to chociaż nie wymawiaj mojego imienia oraz odczep się od mojego wieku bo gówno cie to obchodzi

Denisstradowski45

Ojejejejeje nasz dorosły facet się zdenerwował....

sentia

No w tej chwili to ty się zachowujesz jak dziecko. Kończe bo z tobą nie ma co gadać

ocenił(a) film na 8
Denisstradowski45

Wiesz, trzeba być dzieckiem, by obchodziło cię, co sądzą o tobie anonimowi użytkownicy filmwebu. A ty jeszcze się denerwujesz jak coś o tobie napiszą :)

pemmil

Nie denerwuje tylko że ona pierwsza zaczeła a po zatym ja ci coś powiedziałem jak ci moje posty nie pasują to na nie nie odpowiadaj człowieku ok . Kończe bo szkoda mi a na nią postów

pemmil

I na ciebie też mi szkoda postów

Denisstradowski45

Widze, ze "rodzinna grupka" się rozpada.

kamilxxx09

Tak bo pierwsza mnie zaczeła wczoraj obrażać a pemmil to już w ogóle krytykuje każde moje zdanie każde i wtrąca sie we wszystkie moje posty z użytkownkikami nie zapraszałem go do tego postu napisałem mu juz na priv że jak mu się moje zdanie nie podoba to niech się odwali i sentii pisałem to samo czepialska baba

Denisstradowski45

Zostawiam was z tym. Ja juz sobie wyrobiłem zdanie o niektórych na tym forum.

kamilxxx09

No właści to masz racje jeszcze pemmil ok ale te jego wtrącanie się w gadke ja pisze z kimś a on się wtrąca co go w ogóle to obchodzi a sentia to koszmarna baba tak się pożarłem z nią na priv że teraz mi żyć nie da i to ona pierwsza zaczeła co za baba chyba ma mięsiączke lub depresje a i jest jeszcze jedna opcja chłopak ją rzucił bo jest nie do wytrzymania

Denisstradowski45

Jedyna kobieta, która zachowuje się dośc niekulturalnie:)

kamilxxx09

Dokładnie jeszcze mnie tak obraziła na priv i ona tu mówi mi o tym jak być kulturalnym no bez przesady normalnie zaczyna mnie denerwować i ona jeszcze ma coś do mojego wieku i co ją to gówno obchodzi to ty nawet jesteś czasem mądrzejszy od niej

Denisstradowski45

Pff dzięki, wiesz. Patrz lepiej na siebie.

Denisstradowski45

Oooo Boże ja cię obraziłam ciekawe gdzie... hmmmm na priv? Ojej ojej ale ze mnie wredna baba co uprzykrza życie małemu denisiowi... be be be be.... No jak ja w ogóle śmiem co nie?

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Ty za to jestes wzorem "kultury" :D

kamilxxx09

Oj uwierz mi ja jestem bardzo grzeczna jak na to forum.. za grzeczna

sentia

Pfff

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

I my też wyrobiliśmy sobie zdanie o Tobie gimbusie :)

ocenił(a) film na 8
Denisstradowski45

To się nazywa dyskusja jeśli mam inne zdanie niż ty. Czyli jeśli mam inne zdanie to mam się odwalić i nic nie pisać ? Napisz odpowiedź tutaj a nie na privie.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Tutaj "rodzinnej grupki" nie było :)

pemmil

Była. A spokojnie, ty do niej nie nalezałes.

Denisstradowski45

Boże... popłaczę się z rozpaczy zaraz :D

ocenił(a) film na 7
Denisstradowski45

Młody spokojnie.

sentia

Niestety nie. To jest 6 klasa podstawówki.

kamilxxx09

Nie powiedziałabym.... To że ogląda bajki i mu się podobają to od razu dziecko? Ja ostatnio tez miałam fazę na bajki...Zaplątane Odloty z Robotami w Nowych Szatach króla i Rybkami z Ferajny oraz Mustangach z dzikiej doliny....:P

sentia

Nie chodzi o bajki. Ja to po prostu wiem. A skąd to juz moja sprawa.

kamilxxx09

Aha... Po prostu wiesz? Tak jak po prostu wiedziałeś od początku że "Hobbit" będzie arcydziełem tak?

sentia

Nie. Mam swoje źródła.

kamilxxx09

Jasne...... miej se te swoje źródła...

sentia

Nie musisz wierzyć.

sentia

on to wyczytał w kronikach :)

lolmiki

W jednej kronice jest więcej info, niż ty posiądziesz o Hobbicie do końca pobytu na tym forum.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Dobra trollu powiedz mi lepiej czemu Cie nie ma na kolacji u Toma i Berta dzisiaj?

straightlines

Post zgłoszony.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

zglosiles sam siebie?

ocenił(a) film na 7
sentia

"ma swoje źródła" BUHAHHAHAHAAHAHAHAH NIE MOGE CO ZA TYP BUHAHAHAHAHA