film po pierwszym obejrzeniu oceniłem na 7 jednak teraz zmieniam ocenę na 5 ! film ma za wiele
błędów i głupich scen abym mógł dać 7, a płynne złoto, koń Legolasa i durny wątek milosny,
sprawiają że nie mogę dać 6... zaznaczam że pierwsza część mi się podobała ! miała w sobie tę
magię, nie było tam ciągłych nawalanek (strasznie rozciągniętych) i aż takich odstępstw od
książki ! PS. mroczny klimat (albo raczej marna próba jego dodania do filmu) nie zawsze są na
plus ! Gdyby nie głupie sceny, durny romans, rozciąganie do granic możliwości, ciągłe
nawalanki, zrobienie ze Smauga idioty, ogromne niezgodności z książką, koń Legolasa, rażące sztucznością
płynne złoto, spodnie Kiliego, turbo - Bombur, zaczarowane taczki, pominięcie niektórych scen z
książki, mało Beorna i mrocznej puszczy, słabe zakończenie i orkowie w mieście na jeziorze
ocena była by wyższa. pierwszą cześć oceniam na 8 a drugą na 5. pozdrawiam !
Nawet jesli te 2 elementy nie przypadły ci do gustu, to i tak jest cała masa innych, które wyglądają świetnie. A Smaug miażdży wszystko. Zatem to by było gdzieś jak 2: 1000. Czyli nie ma co nawet poruszać tematu.
On ogląda i uwielbia bajki dla dzieci, więc raczej podstawówka/ gimnazium a nie gimnazium / liceum.
Może być 3 gim jeśli ma urodziny przed wakacjami. Ale dziwne że w jego wieku czyta bravo i ogląda zmierzch
To jest kwestia inteligencji a nie wieku. Znam pewną osobę z 2 liceum, która swoim poziomem i wypowiedziami bije na głowę wielu "dorosłych" na tym forum.
Mi na privie najpierw napisał że ma 16, potem 47, potem 50 a na końcu 19. Ja bym nie wierzył temu co pisał
Odwal sie o demnie babo ja tu po dobroci a ty zaczynasz przeprosiłem a jak ci to nie pasuje to chociaż nie wymawiaj mojego imienia oraz odczep się od mojego wieku bo gówno cie to obchodzi
Wiesz, trzeba być dzieckiem, by obchodziło cię, co sądzą o tobie anonimowi użytkownicy filmwebu. A ty jeszcze się denerwujesz jak coś o tobie napiszą :)
Nie denerwuje tylko że ona pierwsza zaczeła a po zatym ja ci coś powiedziałem jak ci moje posty nie pasują to na nie nie odpowiadaj człowieku ok . Kończe bo szkoda mi a na nią postów
Tak bo pierwsza mnie zaczeła wczoraj obrażać a pemmil to już w ogóle krytykuje każde moje zdanie każde i wtrąca sie we wszystkie moje posty z użytkownkikami nie zapraszałem go do tego postu napisałem mu juz na priv że jak mu się moje zdanie nie podoba to niech się odwali i sentii pisałem to samo czepialska baba
No właści to masz racje jeszcze pemmil ok ale te jego wtrącanie się w gadke ja pisze z kimś a on się wtrąca co go w ogóle to obchodzi a sentia to koszmarna baba tak się pożarłem z nią na priv że teraz mi żyć nie da i to ona pierwsza zaczeła co za baba chyba ma mięsiączke lub depresje a i jest jeszcze jedna opcja chłopak ją rzucił bo jest nie do wytrzymania
Dokładnie jeszcze mnie tak obraziła na priv i ona tu mówi mi o tym jak być kulturalnym no bez przesady normalnie zaczyna mnie denerwować i ona jeszcze ma coś do mojego wieku i co ją to gówno obchodzi to ty nawet jesteś czasem mądrzejszy od niej
Oooo Boże ja cię obraziłam ciekawe gdzie... hmmmm na priv? Ojej ojej ale ze mnie wredna baba co uprzykrza życie małemu denisiowi... be be be be.... No jak ja w ogóle śmiem co nie?
To się nazywa dyskusja jeśli mam inne zdanie niż ty. Czyli jeśli mam inne zdanie to mam się odwalić i nic nie pisać ? Napisz odpowiedź tutaj a nie na privie.
Nie powiedziałabym.... To że ogląda bajki i mu się podobają to od razu dziecko? Ja ostatnio tez miałam fazę na bajki...Zaplątane Odloty z Robotami w Nowych Szatach króla i Rybkami z Ferajny oraz Mustangach z dzikiej doliny....:P
Aha... Po prostu wiesz? Tak jak po prostu wiedziałeś od początku że "Hobbit" będzie arcydziełem tak?
Dobra trollu powiedz mi lepiej czemu Cie nie ma na kolacji u Toma i Berta dzisiaj?