PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506848}
8,0 17 tys. ocen
8,0 10 1 17497
Home - S.O.S. Ziemia!
powrót do forum filmu Home - S.O.S. Ziemia!

Naprawdę rewelacyjny. Straszne jest co się dzieje, a wiele osób nie ma nawet o tym pojęcia.
Ludzie tyle niszczą... Na szczęście na koniec powiało lekkim optymizmem, że ktoś coś robi.
Ogólnie obrazki niesamowite! Przy niektórych brak słów. Bardzo dobrze się ogląda, szczególnie
jeśli jest obok ktoś inteligentny z kim można o tym podyskutować :) POLECAM!

Sienia7

Robi, robi, ale to za mało... niestety, koniec jest tuż tuż ... :(

ocenił(a) film na 10
Indra_5

też sądzę, że koniec jest bliski...smutno mi, że musimy na to patrzeć, że ludzie niszczą swój jedyny dom...

tak...za mało...jednostki przeciwko wielkim przedsiębiorstwom i bogaczom nie patrzącym na nic...jesteśmy bez szans...

ocenił(a) film na 8
mdzulk

Wydaje mi się, że jeżeli nie nastąpi jakaś poważna rewolucja w sposobie myślenia i zachowania ludzi, mam na myśli koniec z tym bezmyślnym konsumpcjonizmem i pogonią za zyskiem za wszelką cenę, jeśli nie nastąpią przełomy technologiczne (bo notabene wciąż bazujemy na technologii, która powstała w czasie II wojny światowej i jest tylko rozwijana), mówię tu o źródłach energii, i nie chodzi mi o te tzw. śmieszne alternatywne źródła o których mowa w filmie, ale o zimną syntezę jądrową, która raz na zawsze uczyni energię niesamowicie tanią i dostępną dla każdego, jednym słowem - jeżeli to nie nastąpi, nasza cywilizacja zginie.

Sienia7

Świetne zdjęcia, przecudne.