Czy kibicujecie któreś drużynie z Londynu? A może z innych angielskich miast lub z innych krajów?
Ja osobiście jestem wielką fanką Tottenham Hotspur.
Uwielbiam Liverpool :) Mieszkam w Liverpoolu i nie wyobrażam sobie kibicowania innej drużynie :)
hiszpanska tez jest zadluzona,, i zadna z nich nie zdechnie bo zaduzo kasy zarabiaja na tym
Wiadomo że w angielskiej piłce najlepszy jest Manchester United. Kibicuje oczywiście Manchesterowi i West Ham
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Mam dwa ukochane zespoły.
ManU i Liverpool.
Tak wgl to dzisiaj mecz z Arsenalem o 16. ;)
Nie, no nie powiem, wybuchowa mieszanka - L'pool i ManU ^^ Ja osobiście jestem fanem Arsenalu, co chyba widać :-)
Arsnal i Man Utd...nie wiem ktore lepszy ale chyba Arsenal...Polski akcent w koncu:)
Jak dla mnie kibicowanie jakiejkolwiek drużynie angielskiej jest chu***. Wiecie jak w Angli traktuje się Polaków?
"You Never Walk Alone"
This Is ANFIELD!!!
Bill Shankley---->Bob Paisley---->Kenny Dalglish---->Steven Gerrard
Liczy sie tylko Liverpool i rezerwy Liverpoolu. Za takie mecze jak finał Champions League 2005, czy kampanie Billa Shankleya, czy za YNWA, L'pool jest najlepszy na świecie.
Naturalnym jest że jak uwielbiam LFC to nie moge lubić ManUtd, już nawet zdierżę Arsenal i Chelsea. Dobrze bedzie jak Amerykańce odejdą i ktoś wreszcie wykupi LFC, podobno 150 mln na transfery i w niedalekiej przyszłości nowy stadion. Ale dzisiaj kluczem jest zwycięstwo nad Arsenalem
W Anglii liczy się tylko CHELSEA LONDYN!!! W tym roku potrójna korona dla The Blues;p
Pozdrawiam wszystkich fanów Premiership;p
Zwycięstwo nad Arsenalem ... właśnie mecz oglądam. Świetny debiut Cole'a w Liverpoolu. Wierzę że jednak wygramy w tą 10.
No Reina zapierdolił sprawę, szkoda wielka. PS Trzeba przyznać że Drogba to bardzo solidny piłkarz...
Ja juz dawno nie interesuje sie pilka nozna, ale zawsze kibicowalem Man Utd :P Nigdy nie mialem nic do Arsenalu Londyn, zawsze nie lubilem Chelsea :D
No proszę, sporo postów. Cieszę się!
Generalnie, uważam, że angielska liga jest najlepsza. Podoba mi się też liga niemiecka i trochę hiszpańska. Kibicuję Bayern'owi Monachium i Werder'owi Brema, a także FC Villareal.
kolejorzkks1 Reina bardzo spierdolił sprawę. Miał parę ładnych akcji które obronił i chwała Mu za to ale to co zrobił na koniec jest tragiczne.
"Między mną a Liverpoolem trwa romans który nigdy się nie skończy" SG... Tylko The Reds kocham ten klub!
dla mnie najlepsza jest barcelona, lubię także seville, a z angielskiej manchester city