Czy kibicujecie któreś drużynie z Londynu? A może z innych angielskich miast lub z innych krajów?
Ja osobiście jestem wielką fanką Tottenham Hotspur.
Przed spadkiem podczas gry w Serie B i teraz na zawsze Juventus Turyn. FORZA JUVE !!!
Arsenal Londyn i Leeds United ale Arsenal na 1 miejscu zdecydowanie
Gunner for a life!!!
Barca najlepsza!
W Londynie Tottenham i West Ham.
W Anglii Wigan, Aston Villa, ManCity i powyższe londyńskie kluby.
Blue is the color of money (City & Chelsea)
Red is the color of history (United & Arsenal & L'Pool)
To tak obiektywnie.
A subiektywnie to GG MAN UNITED ! ! !
Hate Glazers, hate Scousers, don't like Gunners and blue moneys :)
Od czasu do czasu Kibicuję tez Świętym i Kogutom ...
A w 3 lidze MK DONS :)
swietne porownanie
w City i Chelsea sa tylko dziani wlasciciele
tylko Man Utd i Liverpool ;-)
Ja najbardziej w szczególności lubię Real i ACMilan
Z Ligi agielskiej jestem za ManU i Arsenalem.
^^.
nie lubię za to Barcy .
Tylko United:)
Boli, że odpadli z LM, ale od 6 lat byłem z nimi kiedy wygrywali, to będę nawet jak przegrywają... Nienawidzę sezonowców
Zgadzam się z piter5, również Jestem ogromnym fanem Barcy i to za czasów za nim zaczęli rozdawać karty w piłce nożnej i tryumfować w europie, i ogromnie denerwuje mnie ogromna ilość kibiców Barcy, którzy im kibicuja tylko ze względu na tryumfy a jak skończy się era obecnego składu to zaczną kibicować innemu klubowi który będzie na topie. Żałośni są tacy kibice, któzy nie kochają klubu tylko piłkarzy, gdyby messi odszedł do innego klubu to najprawdopodobniej ogromna część ludzi zaczęła by kibicować komuś innemu. Odnośnie filmu mimo że kocham Barce to film rozbudził we mnie ogromny sentyment do West Ham United i szkoda, że pożegnali się z Premier League ale są na dobrej drodze by tam wrócić:)
Od ok. 6 lat jestem wierna Man Utd i nic tego nie zmieni ;) Ten klub jest POŁOWĄ mojego życia (drugą połową jest Kolejorz). GGMU!!!
No po prostu perfekcyjnie:D Kobieta kibicująca Manchesterowi i Lechowi :]
Man United & Kolejorz For Ever.