PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395787}

Hostel 3

Hostel: Part III
2011
4,9 16 tys. ocen
4,9 10 1 16447
5,0 4 krytyków
Hostel 3
powrót do forum filmu Hostel 3

Zauważcie.Że w ostatnim czasie zrobienie jednego filmu genialnym wytwórnią amerykańskim zajmuje więcej niż 1rok.Od 2007 r- mija już 2 lata.A 3 zapowiedzianej części jak nie ma tak nie ma.W 2005 r.Była premiera Hostel part 1 ,2006-hostel part 2. Więc 2007-08 powinna być premiera hostel part 3.A w 2009 r-hostel part 4. A w 2010 r.-hostel part 5.A nie że dopiero w 2010 r -będzie hostel part 3-odnosi się to również do innych horrorów,czy filmów :(
Piszcie tu wszystko co znajdziecie na temat hostel part 3-którego premiera ma być rzekomo w 2010 r!

Grzes2010

"Nie w jeden dzien Rzym zbudowano" - Ale nie sugeruj sie ze lubie Hostel, hostel i tak na koncu prac nad nim bedzie fundamentem i tam nisko przy ziemi pozostanie xD Gówno jedne...

persching16

Kontynuują tę chałę? O, my goodness... Nie mają co robić.

Bryfft

Alez zrozum producenow, jak najmniejszym nakladem pracy zarobia krocie.Masa durnych nastolatkow obejrzy ten film, bo bedzie napisalen "Jeden z najkrwawszych filmow w historii kina" i tyle wystarczy:) Ja ogladalem 1 i 2 i powiem szczerze, zmarnowalem en czas na zwykla chale, wstydze sie, ze moje oczy widzaly takie cos, nie moge ich domyc :D Poprosu Maly Naklad Pracy + Dobry Slogan=Kasa, kasa, kasa :P Ja ich nie wspomoge, gardze tym :P

Grzes2010

Dobre pytanie, też nie mogę się doczekać, już dawno powinien być Hostel 3. Przesadzają z tymi datami i tu wcale nie mam na myśli tylko Hostela, nikt nie będzie kur.. tyle czekał ://

krytyk_filmowy

Kolego skoro lubisz serie Hostel...Zmien nick -.-

persching16

persching16, o gustaj się nie dyskutuje. Jeden woli to, drugi woli to.
Dla mnie 1 część zdecydowanie lepsza od drugiej, dlatego kokosów się nie można spodziewać po kolejnej części ;)