Zauważcie.Że w ostatnim czasie zrobienie jednego filmu genialnym wytwórnią amerykańskim zajmuje więcej niż 1rok.Od 2007 r- mija już 2 lata.A 3 zapowiedzianej części jak nie ma tak nie ma.W 2005 r.Była premiera Hostel part 1 ,2006-hostel part 2. Więc 2007-08 powinna być premiera hostel part 3.A w 2009 r-hostel part 4. A w 2010 r.-hostel part 5.A nie że dopiero w 2010 r -będzie hostel part 3-odnosi się to również do innych horrorów,czy filmów :(
Piszcie tu wszystko co znajdziecie na temat hostel part 3-którego premiera ma być rzekomo w 2010 r!
"Nie w jeden dzien Rzym zbudowano" - Ale nie sugeruj sie ze lubie Hostel, hostel i tak na koncu prac nad nim bedzie fundamentem i tam nisko przy ziemi pozostanie xD Gówno jedne...
Alez zrozum producenow, jak najmniejszym nakladem pracy zarobia krocie.Masa durnych nastolatkow obejrzy ten film, bo bedzie napisalen "Jeden z najkrwawszych filmow w historii kina" i tyle wystarczy:) Ja ogladalem 1 i 2 i powiem szczerze, zmarnowalem en czas na zwykla chale, wstydze sie, ze moje oczy widzaly takie cos, nie moge ich domyc :D Poprosu Maly Naklad Pracy + Dobry Slogan=Kasa, kasa, kasa :P Ja ich nie wspomoge, gardze tym :P
Dobre pytanie, też nie mogę się doczekać, już dawno powinien być Hostel 3. Przesadzają z tymi datami i tu wcale nie mam na myśli tylko Hostela, nikt nie będzie kur.. tyle czekał ://