Cześć. Mam 13 lat, a na imię generalnie Zosia (na gg nick Kanibal) i jestem wielką fanką Dody oraz kina makabrycznego. Troszkę was nie łapię, bo okropnie jedziecie po tym spoczko filmiku, a ja nie wiem, po kiego i dlaczego... Przecież to extra obrazek może być! No a 1 i 2 były przecież całkiem wymiatające, no nie? Co wam przeszkadza jedna czy druga głowa turlająca się po dywanie albo ręka i noga zwisające z żyrandola? Bez sensu, naprawdę! U mnie w gimbudzie stykam się z tym problemem (tzn. nie z kończynami wiszącymi gdzie bądź, choć niedługo i one stana się naszą rzeczywistością ? trudno ? szkoła to szkoła, z nią się nie wygra) na co dzień i strasznie mnie to wkurza. Żadnych argumentów, tylko to, że niby przemoc i przemoc. Jak się jeden aktor na wnętrznościach drugiego poślizgnie i upadnie twarzą w sterczące z podłogi noże, to jeszcze nie koniec świata przecież! Dajcie spokój! Żeby was jakoś zachęcić do obejrzenia Hostelu 3, a na pewno także 4 (bo pewna jestem, że takie dzieła powinny być kontynuowane jak najdłużej), opiszę wam jedną spoczko scenkę (oboje z moim Dawidkiem ? na gadulcu nick Sutener ? uważamy, że jest wypaśna) z Trójki właśnie, którą widziałam w zajawkach na necie: dwie fajne laski obdzierają z grubego kolesia skórę (po obgotowaniu w takim wielgachnym szybkowarze), zszywają na maszynie w taki fajowy, całkiem sporawy balon, a potem pompują go jakimś helem, malują sprayem napis ?Go Home? i wypuszczają przez okno, a koleś, czyli ten balon z niego, leci spokojnie w stronę księżyca ? trochę jak na ET. Dla mnie super bajer, a wy jak uważacie?
żałosne...kogo w ogóle obchodzi, że jesteś wielką fanką Dodzi?..
Nie wiem czy to prowokacja czy naprawdę jesteś trochę ........
Ja też uwielbiam Zosię pasjami...A czasem to nawet ją przebijają odpowiedzi ludzi,którzy nie znają znaczenia słowa "ironia"...
Pozdrawiam
Do założycielki tematu
Troszkę was nie łapię, bo okropnie jedziecie po tym spoczko (jak już to Spoko) filmiku, a ja nie wiem, po kiego i dlaczego...
Nie wiesz !!!!!! to ci już mówię Bo ta CHORA seria Hostelu jest Po*ieprzona.
Nie to że nie lubię Gore bo lubię jestem Horror-maniakiem ale ten scenariusz ,ta fabuła jest chora, cholernie chora .
Bardzo lubię Takie Filmy typu Saw ,Teksańska masakra... itp.
czyli które są Ostre,brutalne ale są powiedzmy na faktach autentycznych lub maja Zajefajna Fabułę, akcja jest fajna i napięta ale nie takie GNIOTY jak Po paprane część Hostelu .
Co to ma być ,organizacja która porywa ludzi żeby
inni ludzie zaspokajali swoje chore krwawe pragnienia za pieniądze!!!!!!!
Torturują ludzi a na końcu murzą ich zabić.
Ten reżyser jest Ostro Pie*rznięty .
Kto się zemną zgadza ? Popiera moje zdanie ?
O matko, dziewczyno, trudno mi uwierzyć,że ludziom się podobają twoje "ironiczne" wypowiedzi. Sa po prostu nudne! Nie dość jest prowokatorów na filmwebie?
Choć trzeba przyznać, że jeszcze trudniej mi uwierzyć że zawsze znajdzie się debil, który bierze wszystko na poważnie :/
No to się uśmiałem.... omg... <lol2>
lipna ta prowokacja.... i raczej już nie trzeba komentować tego dna...
cieść. a ja jestem piotruś i mam zaledwie osiem latek, ale mnie się seria Hoteli tesz bardzo podoba. Oglondam jom razem z moimi rodzicami i starszym braholem. Bo po to oglondam, bo mi rodzice muwiom, rze jak takie filmy bende durzo oglondał to wyrosne na dobrego człowieka i nie bende zabijal... Razem z mojom rodzinom jusz sie cieszymy na Hotel VII i VIII, bo ponoć majom tesz być...
Porzdrawiam Cie Zosiu bardzo a bardzo. Halo halo!!! Ja tesz lubiem Dode., hihihih
Twoją wypowiedź skończyłem czytać w połowie drugiego wersu, bo twoim intelektem powinni zająć się rodzice, a nie ja (jak prowokować to chociaż umiejętnie). A na Hostel 3 oczywiście czekam z niecierpliwością.
Hej Zośka, mam nadzieję, że to była wielgachna ironia :P
A Hostel to taka nuda trochę... siekę to już widzieliśmy nie raz... ale tym
razem mamy siekę z nudnym scenariuszem... bleh...
Chory film i tyle co tu duzo mowic zaczalem ogladac 1 i wylaczylem w polowie bo uznalem ze film jest beznadiejny.