PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395787}

Hostel 3

Hostel: Part III
2011
4,9 16 tys. ocen
4,9 10 1 16447
5,0 4 krytyków
Hostel 3
powrót do forum filmu Hostel 3

Masakra

ocenił(a) film na 3

Chory film. Dla psychopatów ;o

DropDead25

bez kitu. wytrzymałam jakieś 15 min i wyłączyłam..a myślałam, że mam mocne nerwy, bo większość horrorów to dla mnie pestka

ocenił(a) film na 5
magdziamagdzia

Bez przesady ludzie :D Przecież to była radosna siekanka :D fajnie było oglądać moment, w którym ziomek wycina drugiemu twarz :3 Ten film daje mi dużo inspiracji w moich prywatnych działaniach :D

ocenił(a) film na 5
CAABAG

W USraelu za taki post już byś był pod obserwacją FBI...

ocenił(a) film na 7
CAABAG

Halo? Policja, proszę przyjechać na internety.

ocenił(a) film na 5
DeGreZet

http://www.youtube.com/watch?v=-5WcDfKndxU

ocenił(a) film na 6
magdziamagdzia

Po pierwszych 15 minutach nic się szczególnego nie dzieje.

RAC_79

<rzygi>

DropDead25

Teoretycznie to jest film dla dorosłych :).

ocenił(a) film na 3
Solek69

No, ale tylko teoretycznie xDD

DropDead25

Mogłeś/aś oszczędzić sobie tego tematu.

ocenił(a) film na 3
Guttural

czemu ? ;o

DropDead25

Zero w nim jakiegokolwiek przekazu do czytelnika. Powinieneś/aś chociaż wypowiedzieć się na temat filmu, dlaczego zdecydowałeś/aś wystawić się taką, a nie inną ocenę. Chory to jest ten temat.

ocenił(a) film na 3
Guttural

cos ci nie pasuje, nie czytaj .. nikt nie kazał ci włączać tego posta wiec nara ! -.-'

DropDead25

Jak najbardziej mam prawo napisać, że coś mi nie pasuje w Twojej wypowiedzi. Zakładając nowy temat, musisz liczyć się z tym, że może zostać skrytykowany. Masz racje, nikt nie kazał, zrobiłem to z własnej, nieprzymuszonej woli.

ocenił(a) film na 3
Guttural

okej, napisales cos ci nie pasuje... jestes teraz niesamowicie usatysfakcjonowany tym ze to powiedziales.. wiec koniec tematu po co to drazyc ? ;o

DropDead25

To po co ten temat został założony? Ktoś rozpoczyna temat po to, żeby go drążyć, prawda? Po części źle się poczułem po odczytaniu powyższej treści, lubię takie filmy, ale to chyba nie powód, do nazywania mnie psychopatą, nie uważasz?

DropDead25

nic odkrywczego... w koncu to III część

ocenił(a) film na 3
londontown

Tak trzecia i co z tego ? Oglądnęłam wszystkie, a moje zdanie napisałam przy ostatniej ;o coś w tym dziwnego ?

DropDead25

To mało filmów widziałaś. Hostel jest dobry, ale w porównaniu do innych filmów gore wypada naprawdę słabo pod względem brutalności. I ciekawi minie czemu dałaś ocene 3?

ocenił(a) film na 6
Bezi1797

Koleś ma rację są wiele brutalniejsze i bardziej krwawe filmy niż ten

DropDead25

I taki właśnie ma być horror.