bez kitu. wytrzymałam jakieś 15 min i wyłączyłam..a myślałam, że mam mocne nerwy, bo większość horrorów to dla mnie pestka
Bez przesady ludzie :D Przecież to była radosna siekanka :D fajnie było oglądać moment, w którym ziomek wycina drugiemu twarz :3 Ten film daje mi dużo inspiracji w moich prywatnych działaniach :D
Zero w nim jakiegokolwiek przekazu do czytelnika. Powinieneś/aś chociaż wypowiedzieć się na temat filmu, dlaczego zdecydowałeś/aś wystawić się taką, a nie inną ocenę. Chory to jest ten temat.
cos ci nie pasuje, nie czytaj .. nikt nie kazał ci włączać tego posta wiec nara ! -.-'
Jak najbardziej mam prawo napisać, że coś mi nie pasuje w Twojej wypowiedzi. Zakładając nowy temat, musisz liczyć się z tym, że może zostać skrytykowany. Masz racje, nikt nie kazał, zrobiłem to z własnej, nieprzymuszonej woli.
okej, napisales cos ci nie pasuje... jestes teraz niesamowicie usatysfakcjonowany tym ze to powiedziales.. wiec koniec tematu po co to drazyc ? ;o
To po co ten temat został założony? Ktoś rozpoczyna temat po to, żeby go drążyć, prawda? Po części źle się poczułem po odczytaniu powyższej treści, lubię takie filmy, ale to chyba nie powód, do nazywania mnie psychopatą, nie uważasz?
Tak trzecia i co z tego ? Oglądnęłam wszystkie, a moje zdanie napisałam przy ostatniej ;o coś w tym dziwnego ?
To mało filmów widziałaś. Hostel jest dobry, ale w porównaniu do innych filmów gore wypada naprawdę słabo pod względem brutalności. I ciekawi minie czemu dałaś ocene 3?