PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395787}

Hostel 3

Hostel: Part III
2011
4,9 16 tys. ocen
4,9 10 1 16447
5,0 4 krytyków
Hostel 3
powrót do forum filmu Hostel 3

Hostel 1 - slabiutko || Hostel 2 - genialnie || Hostel 3 - no mam nadzieje ze niegorszy od 2, a jesli tak bedzie to bedzie na serio swietnie, fajnie jak by w Polsce nakrecili ;D

vincentvega_3

Oj mam nadzieje ze trojka bedzie duzo lepsza bo dwojka to poraszka... :/

PS1. Jak chcesz obejrzeć jakiś brutalny lub niesmaczny film polecam Cannibal Holocaust lub Necromantic bleee :D

PS2. Hmm... Hostel w Polsce...?! Nie żebym sie czepial ale Hostel jedynka strasznie zafalszowal realia Słowacji... Ukazał to państwo jak jedną wielką wieś, dla ktorej dolar to zbawienie. Niestety tak Amerykanie postrzegają tę część Europy... Nas i tak kojarzą z kartoflami, zboczonym teletubisiem i donaldami ktorzy zapiep***** ksiezyc... takze po co nam to :P

vincentvega_3

Oj mam nadzieje ze trojka bedzie duzo lepsza bo dwojka to poraszka... :/

PS1. Jak chcesz obejrzeć jakiś brutalny lub niesmaczny film polecam Cannibal Holocaust lub Necromantic bleee :D

PS2. Hmm... Hostel w Polsce...?! Nie żebym sie czepial ale Hostel jedynka strasznie zafalszowal realia Słowacji... Ukazał to państwo jak jedną wielką wieś, dla ktorej dolar to zbawienie. Niestety tak Amerykanie postrzegają tę część Europy... Nas i tak kojarzą z kartoflami, zboczonym teletubisiem i donaldami ktorzy zapiep***** ksiezyc... takze po co nam to :P

Makron

sory za błedy... ale moja ortografia to tez porasz/żka :P PZDR

vincentvega_3

Co Ci się tak spodobało w hostelu 2?? Bo nie potrfie tego zrozumiec.

bronekt

Hehe może scena karmiebnia piesków parówką ;]