Na film poszedłem tylko dlatego, że moja dziewczyna chciała iść, i gdyby nie to to bym sobie pospał w trakcie trwania tego filmu. Ale cóż, czego się nie robi by dziewczyna nie miała focha...
hmm tez poszłam na ten film bez przekonania bo chłopak chciał iść do kina n ten film;pp Czego się nie robi dla mężczyzny żeby nie miał focha...:D:D:D
hahaha dobre ... tak sobie pomyślałam że też nie jestem przekonana do tego filmu ale żeby nie puścić focha na siebie samą <że jednak nie widziałam tego filmu> - to chyba pójdę zobaczyć ten film ... lol ...
no tak, toż to iście rycerskie, iść, obejrzeć, by'ona nie miała focha'. tylko pogratulować takiego chłopaka.
Dziękuję za miłe słowa. Jeszcze trochę, a mi odbije i popadnę w narcyzm. Ale cóż, nawet ci najlepsi mają wady... :P A poważnie do domu po filmie wróciłem zmulony jak jasna cholera, ale warto było, bo wczoraj się dowiedziałem, że jej koleżanka nie mogła iść z nią do galerii, więc jest na nią obrażona. Już się boję co by mi zrobiła jakbym z nią na toto nie poszedł...