PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563139}
7,2 167 tys. ocen
7,2 10 1 167299
5,8 9 krytyków
I że cię nie opuszczę
powrót do forum filmu I że cię nie opuszczę
buszasz

Średnio, 50 randek to była stricte komedia a to bardzo fajny film ale z komediami to ma niewiele wspólnego ale moge polecić (szczególnie na walentyki :) )

ocenił(a) film na 10
kamien23

no właśnie, z 50 zrobili takie romansidło troszkę z elementami komedii, a to jest mega wyciskacz łez, tzn ja płakałam 3/4 filmu xd świetny jest, polecam !

ocenił(a) film na 10
ravival_

Zgadzam się chyba ze 3 lub 4 razy się popłakałam. Cudowny film byłam w premiere i nie żałuje, wręcz przeciwnie. POLECAM.!!!

ocenił(a) film na 7
buszasz

Ja też skojarzyłam ten film z "50 pierwszych randek", dlatego już wiedziałam czego można się spodziewać i wcale mnie nie zaskoczył.

buszasz

Na każdy film oparty na faktach warto pójść zobaczyć.

ocenił(a) film na 8
krawiec2111

A to na pewno jest oparty na faktach? Bo to może być taki chwyt marketingowy, jakiego się używa np. przy horrorach... Przypomnij sobie 'Blair Witch Project' i tę legendę osnutą wokół filmu, która powodowała, że ludzie walili do kin.

buszasz

Na końcu filmu jest opisana historia tej rodziny co się z nią stało dalej. Historia jest na prawdę oparta na faktach :)
A co do tego drugiego filmu co podałeś to jest legenda o tej wiedźmie.

ocenił(a) film na 8
krawiec2111

Tak, wiem, że to legenda, właśnie o to chodzi, że to taki chwyt marketingowy, na który wielu ludzi się nabrało :) Na przykład w innym horrorze - 'Paranormal Activity' - w filmie nam mówią, że to, co oglądamy, to materiały udostępnione przez policję, a na końcu każdego zakończenia też jest jakiś banalik o tym, co się rzekomo zdarzyło po wydarzeniach z filmu. Tutaj, przy 'I że cię nie opuszczę', pewnie nie kłamią z tymi faktami (choć wciąż będę sceptyczna, póki nie wygooglam czegoś konkretnego - a może w zakończeniu podali jakieś konkrety, nazwiska?), bo nie ma to aż takiego wydźwięku jak przy horrorach, niemniej spotkałam się z paroma przypadkami, gdzie producenci próbowali mnie okłamać i raczej nie wierzę w tak podane informacje:)
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
buszasz

Ja byłam z chłopakiem i nie żałowaliśmy. Mi się podobał ten film:D

użytkownik usunięty
buszasz

jestem świeżo po seansie film skończył się spoko więć
WARTO naprawdę warto

ocenił(a) film na 5

byłem z żonką i polecam..bardzo dobry film

buszasz

Właśnie wróciłam z kina i szczerze mówiąc spodziewałam się, że bardziej mnie wzruszy. Nie twierdzę, że zły i że nie warto, bo był całkiem niezły, ale odczuwam pewien niedosyt.