PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563139}
7,2 167 tys. ocen
7,2 10 1 167299
5,8 9 krytyków
I że cię nie opuszczę
powrót do forum filmu I że cię nie opuszczę

Ale widać, że facetom nie przypadł do gustu, szkoda :P

katherine321

Romansidło - typowo babskie kino. Każda z nas chiałaby spotkać kiedyś takiego faceta- tyle.

ocenił(a) film na 6
olciaky

racja, typowo babski. jak dla mnie smutny. przeraźliwie smutny film.

ocenił(a) film na 8
olciaky

racja ja byłam na seansie z klasą nam dziewczyną pobobało się strasznie bo same go wybrałyśmy koledzy się nudzili i stwierdzili ze nigdy nie pozwolą nam wybierać filmu to był wyjątek z okazji dnia kobiet. jestem mile zaskoczona filmem szczerze polecam romantykom i fanom melodramatów.:)

ocenił(a) film na 8
katherine321

Natomiast mnie bardzo się podobał, byliśmy wczoraj z dziewczyną na seansie i muszę przyznać, że film miły do obejrzenia, jako facet polecam!

ocenił(a) film na 9
rthea

mojemu facetowi też się podobał i chyba wzruszył go bardziej niż mnie;)

ocenił(a) film na 5
katherine321

faktycznie... dupy nie urywa.

ocenił(a) film na 10
katherine321

mi urwala dupe muzyka z filmu... :D ale film tez dobry :) jaramsie . pl ;d

ocenił(a) film na 1
katherine321

a mnie się nie podobał. być może było to spowodowane niskim poziomem gry aktorskiej... sama nie wiem, chyba mam dosyć melodramatów zwłaszcza na tak niskim poziomie.

ocenił(a) film na 6
Domibomigomi

mój kumpel płakał, przeżywał, wzruszał się chłopak głęboko . . .

Domibomigomi

Mnie również aktorstwo nie powala. Zwłaszcza główna bohaterka jest irytująca, nie wiem: z racji scenariusza czy odtwórczyni tej roli.

ocenił(a) film na 7
TheNekokuroi

Chyba żartujesz.. Rachel McAdams to jedna z lepszych aktorek tego pokolenia.. obejrzyj więcej filmów z jej udziałem, to się przekonasz. Tatum też zagrał dobrze, chociaż nie jestem jego fanką, to się spisał w tej roli:)

oallaa13

Więc to główna bohaterka była taka wnerwiająca...

katherine321

mojemu też się bardzo podobał i wzruszał się podobnie jak ja, film nie tylko dla kobiet.

ocenił(a) film na 8
katherine321

Dokładnie,na seansie siedzący w pobliżu nas faceci bawili się przez cały czas telefonem,jedli i patrzyli się wszędzie tylko nie na ekran,albo próbowali zagadywać swoje dziewczyny,które fuczały na nich że teraz oglądają film.. :))
Mnie się bardzo podobał,mojemu chłopakowi już mniej,nie przepada za melodramatami.

ocenił(a) film na 9
katherine321

Zapewniam cię że i facetom może sie podobać jak dla mnie jeden z lepszych o 'Miłośći" Może teraz kobiety zrozumieja że facet potrafi naprawde kochac :)

blazejchojnacki

Kurcze, ona go nie znała, a on się narzucał. Ja na jej miejscu wpadłabym w nieziemnską furię.