racja ja byłam na seansie z klasą nam dziewczyną pobobało się strasznie bo same go wybrałyśmy koledzy się nudzili i stwierdzili ze nigdy nie pozwolą nam wybierać filmu to był wyjątek z okazji dnia kobiet. jestem mile zaskoczona filmem szczerze polecam romantykom i fanom melodramatów.:)
Natomiast mnie bardzo się podobał, byliśmy wczoraj z dziewczyną na seansie i muszę przyznać, że film miły do obejrzenia, jako facet polecam!
a mnie się nie podobał. być może było to spowodowane niskim poziomem gry aktorskiej... sama nie wiem, chyba mam dosyć melodramatów zwłaszcza na tak niskim poziomie.
Mnie również aktorstwo nie powala. Zwłaszcza główna bohaterka jest irytująca, nie wiem: z racji scenariusza czy odtwórczyni tej roli.
Chyba żartujesz.. Rachel McAdams to jedna z lepszych aktorek tego pokolenia.. obejrzyj więcej filmów z jej udziałem, to się przekonasz. Tatum też zagrał dobrze, chociaż nie jestem jego fanką, to się spisał w tej roli:)
Dokładnie,na seansie siedzący w pobliżu nas faceci bawili się przez cały czas telefonem,jedli i patrzyli się wszędzie tylko nie na ekran,albo próbowali zagadywać swoje dziewczyny,które fuczały na nich że teraz oglądają film.. :))
Mnie się bardzo podobał,mojemu chłopakowi już mniej,nie przepada za melodramatami.
Zapewniam cię że i facetom może sie podobać jak dla mnie jeden z lepszych o 'Miłośći" Może teraz kobiety zrozumieja że facet potrafi naprawde kochac :)