PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563139}
7,2 167 tys. ocen
7,2 10 1 167298
5,8 12 krytyków
I że cię nie opuszczę
powrót do forum filmu I że cię nie opuszczę

Chociaz ja spodzewałam sie innego zakonczenia. Myslałam ze ona odzyska tą pamiec ci beda zyli długo i szczesliwie.... Wiec mozna powiedziec ze dla mnie osobiscie koncówka była zaskakujaca :-)

klaudeczek_2

dzieki ku*wa za spoiler ciemna pało :/ mogłaś te wywody napisac dalej a ie tak, że widać Twoją wypowiedź na samym poczatku... co za bezmózg :/ :/ :/

ocenił(a) film na 5
fnh81

przepraszam ;-(

użytkownik usunięty
fnh81

Ty jesteś bezmózgiem, że wchodzisz na forum przed oglądnięciem filmu. Wiadomo przecież, że 90 procent postów to spojlery. Następnym razem pomyśl i nie czytaj wpisów na forum. Powodzenia życzę!

Odbij...

weszłam nie na forum, ale na filmweba, by poczytac recenzję zanim go obejrzę KPW?
a nie moja wina że jakiś pustak spoileruje w temacie, który był pod recenzją i obsadą jako pierwszy temat :/

i dla Twojej wiedzy jak sie pisze spoilery to zaznacza się w odpowiedzi, ze temat zaweira owy spoiler, a nie pisze na samym centrum, bez przesady k...

użytkownik usunięty
fnh81

ale miło się zrobiło...

użytkownik usunięty
fnh81

Jeśli chcesz utrzymać poziom dyskusji i być postrzegana pozytywniej przez resztę, to nie powinnaś używać jakichkolwiek przekleństw w wypowiedziach.

ocenił(a) film na 7
fnh81

''ciemna pało''? Kto używa takich zwrotów? A, no tak, parapet społeczny :)

gladness2

weź odbij, nie masz ciekawszych zajęć, tylko wynajdywanie czyichś wypowiedzi, które nawet nie były skierowane do Ciebie? :/ żal...

ocenił(a) film na 5
fnh81

hej spokojnie :-) nie ma o co sie tak wykłócac. Zrobiłam błąd i cie przeprosiłam. Kazdemu moze sie zdarzyc chwila nieuwagi... Nie musisz od razu tak na kogos naskakiwac....

klaudeczek_2

spoko ja napisałam swoje bo na serio się mega wkurzyłam jak Twój temat miał w temacie i pierwszej linijce mega spoilera, pamiętaj proszę by wybierac opcje że temat zawiera spoilery ;)
widzę że moje zgłoszenie zostało zaakceptowane i ten temat już odpowiednie oznakowanie :))

Pozdrawiam ciepło i sorki za wczęsniejsze słowa, ale tak chcaiłam obejrzeć ten film, a nie lubię znać zakończeń, stąd moja złość...

a adwokatom radzę zając się swoimi postami ;)