PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563139}
7,2 167 tys. ocen
7,2 10 1 167299
5,8 9 krytyków
I że cię nie opuszczę
powrót do forum filmu I że cię nie opuszczę

w zasadzie to po samej obecności RMcA można by się spodziewać więcej, szczególnie jeśli ktoś widział przedtem Pamiętnik. Ale po obecności ChT to .... No cóż gość po prostu nie potrafi się swobodnie ruszać, albo Rachel go onieśmielała aż tak bardzo :) Film nic nowego nie wnosi i szkoda generalnie kasy na bilet.

ocenił(a) film na 5
Andrea_Aleksandra

film nudny jak flaki z olejem , a no to tyle w tym temacie. dziękuję dowiedzenia; )

ocenił(a) film na 9
olaczek_filmweb

Aha, skoro nudny to podajcie jakieś ciekawsze melodramaty, romantyczne filmy ? Pamiętnik oglądałem i bardzo dobry. a z pozostałych filmów Rachel, który polecacie?

ocenił(a) film na 7
damiansport1

Zdecydowanie: "Zaklęci w czasie"

ocenił(a) film na 6
Andrea_Aleksandra

Rzeczywiście po aktorce można było się spodziewać czegoś lepszego, szkoda, że zmarnowano troszkę ten film

ocenił(a) film na 9
kas_ptas

"Zaklęci w czasie" oglądałem i dobry.

ocenił(a) film na 6
damiansport1

Dzięks za polecenie filmu na świąteczny weekend:)

damiansport1

z melodramatów "Słodki listopad", uwielbiam i od dzisiaj zaczynam maraton z nim ;))

użytkownik usunięty
kas_ptas

Już nie jeździjcie tak po tym filmie. Zły nie był. Na pewno dużo lepszy od zwykłych komedii romantycznych. A Pamiętnik? Moim zdaniem to w tym filmie nie wykorzystano potencjału historii...

Andrea_Aleksandra

Ja w ogóle nie lubię tej aktorki. Chyba szczególnie za rolę w "O północy w Paryżu".

marlena_lug

Taaak zdradziła Owena ^^ Z tego filmu najfajniejsze były postacie drugoplanowe z przeszłości.