PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563139}
7,2 167 tys. ocen
7,2 10 1 167299
5,8 9 krytyków
I że cię nie opuszczę
powrót do forum filmu I że cię nie opuszczę

Nie widzę innego wyjaśnienia jak to aktorskie drewno może dostawać tyle głównych ról, musi dawać dupy komu trzeba bez dwóch zdań.

Analog

Ach, jacyż ludzie w internecie potrafią być chamscy i wulgarni...! Twoja wypowiedź po pierwsze jest ohydna, a po drugie nigdy w życiu nie napisał(a)byś/powiedział(a)byś tego nie będąc "anonimowym/-ą" w internecie. Założę się o milion dolarów.
Nie jestem dwunastolatką, która zachwyca się każdym romantycznym filmem o schemacie sielanka--->troubles, troubles--->happy end, ale uważam że ten jest nieźle zrobiony - ja nie widziałam czegoś takiego wcześniej - a aktorzy naprawdę okay. Jeśli interesuje Cię jak Tatum został wybrany - poszperaj w internecie albo poszukaj z nim kontaktu, a nie snuj wizje pełne zawiści na forum, bo to niesmaczne. A skoro nie lubisz oglądać z nim filmów - pytanie po co to robisz?!
Ponadto - w realistycznych filmach z reguły stara się osiągnąć naturalny efekt rozmów, kontaktów międzyludzkich i - ogółem - zwyczajnego życia zwyczajnych ludzi. Każdy kogo znasz jest do obrzydliwości wyzbyty sztuczności i stuprocentowo spontaniczny? Tutaj stawiam następny milion, że nie.
Zrozumiałe, że może ci się nie podobać. Ale u licha - nie da się kulturalniej? To już zakrawa o paranoję.
Z poważaniem, Oburzona Użytkowniczka FilmWebu.