PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563139}
7,2 167 tys. ocen
7,2 10 1 167299
5,8 9 krytyków
I że cię nie opuszczę
powrót do forum filmu I że cię nie opuszczę

Najgorzej wydane 15 zł w moim życiu. Film bez żadnych emocji, nudny jak flaki z olejem. Nie spodziewałam się wiele, ale czegoś takiego na pewno nie. Miałam ochotę wyjść z kina w połowie. W skali od 0 do 10 dałabym 1 ze względu na aktora grającego główną rolę, bo był całkiem przystojny :)

ocenił(a) film na 4
jean_5

zgadzam się

ocenił(a) film na 8
jean_5

Bez emocji to jest Klan.

ocenił(a) film na 7
GrzelaSOAT

to powiedz to paru milionom ludzi przeżywającym śmierć Ryśka! ;)

ocenił(a) film na 7
jean_5

Bez emocji to jest Plebania! fajny film ! nie zależnie jaki kto ma gust filmowy ten film nie zasługuje na mniej niz "dobry" :) pozdro

ocenił(a) film na 6
loko89

I że cię nie opuszczę to Gówno zgadzam się z jean_5 tak jak on nie spodziewałem się czegoś specjalnego ale to wielkie DNO

jean_5

Po pierwsze. to że się tobie niepodobał nie znaczy że film jest do dupy. zdaj sobie sparwe ze kazdy ma inny gust filmowy. Dalej, to jest melodramat a nie jakis film akcji. Chcesz mieć akcje to sobie obejrzyj adrenaline aklbo inny film z tego rodzaju. nie bez powodu film dostał 7,4 na filmwebie. pozdrawiam ps. tzreba było wyjsc z kina i dac oddychac innym :)

eastsidee87

Oglądam melodramaty namiętnie i jest do dupy i to jak fix. Aktorstwo głównych aktorów przyćmiła starzejąca się dziewczyna King-Konga.
Końcówki już nawet nie pamiętam. I jeszcze ta napięta klata na zimnym powietrzu, faktycznie wielkie wow czyt. vow.

ocenił(a) film na 5
majaluki

Zgadzam się, dno! Kompletne dno, spodziewałam się po nich czegoś więcej, przez godzinę oglądałam tylko dlatego, że liczyłam iż się rozwinie w momencie gdy myślałam że tak będzie film się skończył, więc co tu dużo mówić...