Najgorzej wydane 15 zł w moim życiu. Film bez żadnych emocji, nudny jak flaki z olejem. Nie spodziewałam się wiele, ale czegoś takiego na pewno nie. Miałam ochotę wyjść z kina w połowie. W skali od 0 do 10 dałabym 1 ze względu na aktora grającego główną rolę, bo był całkiem przystojny :)
Bez emocji to jest Plebania! fajny film ! nie zależnie jaki kto ma gust filmowy ten film nie zasługuje na mniej niz "dobry" :) pozdro
I że cię nie opuszczę to Gówno zgadzam się z jean_5 tak jak on nie spodziewałem się czegoś specjalnego ale to wielkie DNO
Po pierwsze. to że się tobie niepodobał nie znaczy że film jest do dupy. zdaj sobie sparwe ze kazdy ma inny gust filmowy. Dalej, to jest melodramat a nie jakis film akcji. Chcesz mieć akcje to sobie obejrzyj adrenaline aklbo inny film z tego rodzaju. nie bez powodu film dostał 7,4 na filmwebie. pozdrawiam ps. tzreba było wyjsc z kina i dac oddychac innym :)
Oglądam melodramaty namiętnie i jest do dupy i to jak fix. Aktorstwo głównych aktorów przyćmiła starzejąca się dziewczyna King-Konga.
Końcówki już nawet nie pamiętam. I jeszcze ta napięta klata na zimnym powietrzu, faktycznie wielkie wow czyt. vow.