PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563139}
7,2 167 tys. ocen
7,2 10 1 167299
5,8 9 krytyków
I że cię nie opuszczę
powrót do forum filmu I że cię nie opuszczę

Mimo, ze historia miala potencjal ku temu, aby wzbudzic pozytywne emocje, to przez brak chemii miedzy glownymi bohaterami nic z tego ciekawego nie wyszlo, w zaden sposob nie wczulam sie w ta sytuacje. Jakos draznil mnie odtworca glownej roli, byl taki nijaki, mdly.

A przeciez temat calkiem intrygujacy, na ile milosc jest ponadczasowa, czyli niezaleznie, kiedy spotkamy nasza milosc, bedziemy na nia otwarci, a na ile chodzi o ten dobry timing i to wydaje mi sie kluczowe. Ludzie moga sie mijac, mimo ze sa dla siebie stworzeni.
(np. One Day) I tak, jak juz bohaterka dotarla do tego momentu odkrycia siebie (sztuka), to wowczas byla gototwa na ta relacje.

Inna sprawa dotyczy wyboru wlasnej drogi, ze predzej, czy pozniej, jezeli jest chec poszukiwania, czlowiek odnajdzie ja, bo to w nim tkwi i caly czas bedzie to b podobna droga.

ocenił(a) film na 8
MagdaliaB

też sie zawiodłam... wsumie film jak film, nawet dobry... ale jednak czegoś mi zabrakło..
jakoś z taką obsadą aktorską (jedni z moich ulubionych aktorów) spodziewałam się fajerwerków ,czegoś jeszcze lepszego ;)
no cóż ;) tak czy siak wysoka nota ze względu na aktorów, inaczej nie mogłam ;]