PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=781068}
plakat filmu I tak cię kocham

I tak cię kocham

The Big Sick
6,7 30 705
ocen
6,7 10 1 30705
17 350
chce zobaczyć
6,8 27
ocen krytyków
I tak cię kocham
powrót do forum filmu I tak cię kocham
  • teffi ocenił(a) ten film na: 4

Z trailera spodziewalam sie filmu o perypetiach, jakie przechodza pary w zwiazkach mieszanych. Myslalam, ze bedzie opowiadal o roznicach kulturowych i wynikajacych z nich problemach. Tymczasem ten temat zostal potraktowany pobieznie, a glowna os filmu przypomnia "Ja Cie kocham, a Ty spisz." Film sam w sobie nie jest zly, ale zajawka byla mylaca.

• szpieg_ola ocenił(a) ten film na: 8

teffi Ja miałam inne wrażenie, wątek międzykulturowy wydał mi się istotny i dość rozbudowany, chociaż były też oczywiście inne kwestie jak przeżywanie choroby kogoś bliskiego czy sam wątek miłosny. Film jest z założenia względnie lekki, więc pewnie dlatego temat styczności kultur poruszono w sposób dość lekki.

• teffi Miałam te same odczucia, dlatego jakoś oglądając cały czas mi czegoś brakowało.

• maximm ocenił(a) ten film na: 4

teffi Dokładnie trailer był kompletnie mylący Myślałem że idę na komedie A to jest film oparty na faktach co dowiedziałem się po filmie tutaj z filmwebu dodatkowo nie wiele śmiesznych elementów w ogóle nie czuć chemii jakiegoś polotu film nie wciąga dialogi słabe nie ma się czym zachwycać