Nakręć film o złych polakach gnębiących żydów albo homoseksualistów. A najlepiej żydowskich homoseksualistów. Można też pokazywać dobrych faszystów ratujących wyżej wymienionych z rąk złych faszystów, a najlepiej jak tymi złymi faszystami będą również Polacy. W każdym razie utrwalaj negatywny obraz polaka żeby zachodnie społeczeństwa nie miały wyrzutów sumienia jak Polska wreszcie zniknie z mapy świata na rzecz tych biednych, mordowanych bez powodu żydów i jeszcze biedniejszych, wypędzonych bez powodu niemców.
Pan Pawlikowski poszedł dokładnie tropem Agnieszki Holland. Chyba liczy na nominację do Oskara ze względu na wątek żydowski, bo jak oceniają dyskutanci na tym portalu to jest ceniutko z tym artyzmem. Zresztą potwierdza to już deszcz otrzymanych nagród.
Ależ proszę bardzo - na skróconej liście do Oscara jest też film holenderski opowiadający o holenderskiej morderczyni. Całkiem zgrabnie pasuje :)
http://www.filmweb.pl/film/Lucia+de+B.-2014-703619
Musisz się myć tym gazem już od dawna skoro przegapiłaś wypowiedź ministra Sienkiewicza w sprawie formy istnienia państwa Polskiego.
nie przegapiłam, ale w przeciwieństwie do ciebie nie snuje teorii spiskowych o wszechobecnym żydostwie.
Ale to nie jest teoria spiskowa tylko ogólnie znany fakt. Myślisz że dlaczego minister wygłasza takie opinie? Nieszczęście takich jak ty polega na tym że nie zostali nauczeni logicznego myślenia i nie potrafią połączyć skutku z przyczyną. Nie mówiąc już o braku znajomości historii i wyciągania z niej wniosków.
doktoryzuję się z historii, złotko. Ale tak, są pewne jej alternatywne wersje, których naucza się jedynie w internecie ;)))
nie dla lemingów! Badam spiski na styku środowiska
Reptilian i żydomasonerii z odległych galaktyk, które od stuleci zatruwają wodę fluorem i sterują pogodą dzięki infiltracji amerykańskich baz wojskowych
zaraportowałam do centrali, że użytkownik o nicku 2222 zbyt wiele wie o osobach, których nigdy nie spotkał, np wie, jakie mają pojęcie o historii Polski ZUPEŁNIE Z CZAPY - te supermoce muszą być zbadane w naszym reptiliańskim centrum złodziejstwa i żydostwa!
To oczywiście też teoria spiskowa:
http://wpolityce.pl/polityka/227212-juz-w-2009-platforma-planowala-skok-na-lasy- komorowski-chcial-je-spieniezyc-by-wyplacic-odszkodowania-za-mienie-pozydowskie
I nie ma nic wspólnego z tym:
http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/843231,burza-wokol-lasow-panstwowych-proba-z awlaszczenia.html
...bo tego wieczora dla "oświeconej" części mediów i "postępowej" części ich widzów najważniejsze było to: http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/zamieszanie-w-sejmie-pawlowicz-je-na-sa li-kaczynski-o-grubianskiej-czesci-sali,499566.html
A ty co? Już uwierzyłeś, że interesów narodowych nie ma i tańczysz w kółeczku ze wszystkimi ludźmi-braćmi goły i wesoły, gdy tymczasem pewne nienażarte plemię nieznające umiaru nas od tyłu podchodzi i chce TAKŻE CIEBIE okraść na 65 miliardów dolarów?
mam inne pytanie - czy życie z obsesją jest ciekawsze niż normalne, czy trudniejsze? Czy to, że wierzycie w nienażarte plemię czyni codzienność bardziej interesującą, czy raczej jesteście bardziej wkurzeni na świat?
Tak, mam "obsesję". Ta "obsesja" to nasze interesy narodowe, bo od tego zależy moje życie i życie moich bliskich. Taką samą mają twoi kochani Żydzi i jakoś nie masz im tego za złe. Pewnie dlatego, że podświadomie traktujesz ich jako jakąś świętość, bo tak ci wmówili dzięki wieloletniej tresurze. Mnie nie udało im się tego wmówić. Oni nie są żadnymi świętymi krowami. I jeżeli będą chcieli nas okraść, to dostaną po łapach - tak jak KAŻDY ZŁODZIEJ!
gościu, zrozum, że mam gdzieś czy okrada mnie żyd czy polak-katolik. Jesteś rasistą a nie żadnym obrońcą interesu narodowego. To, czy ktoś jest żydem czy jakiegokolwiek innego pochodzenia nie ma żadnego znaczenia - a przynajmniej nie w umysłach normalnych ludzi. Ale zachęcam do wyjazdu za granicę i sprzeczaniu się z ludźmi, którzy wszystkich polaków traktują jak złodziei. To jedyna odtrutka na taki chrzan - żeby ciebie ktoś potraktował tak, jak dyktuje mu kretyński stereotyp.
A ja nie mam gdzieś, czy mnie okradają, czy nie. Jeżeli ty to masz gdzieś, to już wszystko o sobie powiedziałeś - skończony dureń.
A ja ci napisałem, że MA ZNACZENIE, CZY SIĘ JEST OKRADANYM, CZY NIE. Dla ciebie - wynika z twojej dennej pisaniny - to nie ma znaczenia.
I jeszcze jedno: skoro masz gdzieś, czy okrada cię Żyd czy Polak-katolik, to dlaczego o okradających cię Żydach tak uparcie milczysz? Czyżby zgadzała się moja diagnoza? Że udało ci się wmówić, że Żydzi to jakaś świętość, tabu, o którego geszeftach nawet pisnąć nie wolno?
o czym ty gadasz? :D żydzi to żadna świętość, tak jak i polacy, czarni, romowie, arabowie czy amerykanie. Są wśród nich i fajni i niefajni, i uczciwi i złodzieje. To, że jakiś polak, żyd. czarny, rom, arab, amerykanin jest złodziejem nie uprawnia mnie do twierdzenia że "polacy/żydzi, czarni/romowie/arabowie/amerykanie to złodzieje".
Wybacz, ale tylko Żydzi chcą nas okraść na 65 miliardów dolarów. I dla mnie liczy się (dla ciebie też właściwie powinno) tylko to, że ci twoi wspaniali różnorodni Żydzi chcą nas okraść całkowicie nieróżnorodnie...
hehe, no wiesz, jakbym miała 65 miliardów dolarów to może się o to bym martwiła, ale że nie mam - to martwię się rzeczmi, które są realne
Przecież ty jesteś skończoną idiotką i nawet się z tym specjalnie nie kryjesz! To są NASZE PIENIĄDZE, pieniądze na nasze bezpieczeństwo militarne, na nasze zdrowie, edukację, na nasze miasta, wsie, na naszą infrastrukturę. Ty się puknij w ten swój zdurniały do reszty łeb, jeżeli jeszcze w ogóle go masz!
biorę każdego Żyda zamiast takiego skończonego chama jak ty ;) Martw się o swoje 65 miliardów i giń za nie zapluwając się żółcią ;)
A Koleżanka niech się nie wysila, czasem po prostu jak grochem o ścianę, nic nie dociera : )
Ja tylko przypomnę, że to forum o filmach, więc może o nich dyskutujcie ?? :) A co do Pana oceny, to jakieś nieporozumienie 1 serio?? kompletne dno ???? Chyba Pan powinien oceniać nie tylko pod względem " podobał mi, średnio podobał, mało podobał, wcale nie podobał " . Zdradzę Panu sekret, film ocenia się też zwracając uwagę na zdjęcia, muzykę, grę aktorską i wiele innych rzeczy :) A tak szczerzę mówiąc ma Pan coś z rasisty, może warto zastanowić się trochę nad sobą.
Pozdrawiam
Zdradzę Panu inny sekret: film jest politycznym antypolskim żydowskim paszkwilem i z tego powodu tak jest oceniany.
A te swoje rozkoszne rady to proszę skierować do Żydów, których, tak się akurat składa, nikt w rasizmie nie przebił, nie przebija i chyba nie przebije:
http://www.polskatimes.pl/artykul/3658392,izrael-pelne-prawa-tylko-dla-zydow-rza d-przyjal-projekt-ustawy-o-panstwie-zydowskim,id,t.html
Człowieku ten film jest antypolski, w którym momencie?? Przecież ani Ida, ani ciotka nie domagały się zwrotu majątku, nie mściły się za zabicie całej rodziny, tylko po prostu chciały wiedzieć gdzie są pochowani. Doszukując się na siłę jakiś ukrytych znaczeń jest chore... Żydów nikt nie przebije ?? Ku*rwa to chyba te lekcje Historii przyśniły mi się, bo wydaje mi się, że to Niemcy chcieli wybić pół świata, zaraz dowiem się że dobrze by zrobili wybijając żydów.. Wstyd mi za takich Polaków, nasi pradziadkowie / dziadkowie w grobie przewracaliby się słysząc takie bzdury. Walczyli o inny świat, równy i bez rasizmu. Polacy, którzy najwięcej krzywd, bólu, cierpienia doznali, nie potrafią uczyć się na błędach. Tak jak nienawidzili swych oprawców ( Niemców ) za ich poglądy, tak teraz sami zaczynają myśleć podobnie...
Ten cały bełkot to zloopowane żydowskie mantry. Nawet nie chce mi się tego węzła gordyjskiego rozwikływać. Niestety, żyjesz w zupełnie innym wymiarze, w wymiarze somnambulicznym... Wyrwanie cię z tego będzie bardzo długie, o ile KIEDYKOLWIEK nastąpi...
A mi się wydaję, że dość twardo stąpam po ziemi i powiem Ci, że jeśli już mam się kogoś czepiać to wolę Polaków, a dokładnie tych wszystkich szuj z z rządu. Piszesz, że żydzi chcą nas okraść, człowieku to ty chodzisz chyba we śnie, codziennie nas ten system okrada , więc zastanów się do kogo powinieneś skierować swą nienawiść.
Po co Ja się wdaję w dyskusje z kimś kto jest niereformowalny, jak grochem o ścianę.
Zegnam i szczerze współczuję tak płytkiego toku myślenia.
Pozdrawiam
Wybacz, ale to nie była żadna dyskusja, bo ja OD RAZU napisałem, co sądzę o "twoich" sądach.
Niepotrzebne mi jest twoje współczucie, zbytek łaski. Wsadź je sobie!
To nie są sądy a raczej wyrażałem swoje poglądy, moja ciotka jest psychologiem, więc jeśli uświadomisz sobie, że masz ogromny problem, napisz to Cię z umówię na wizytę :)
Pozdrawiam