PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=640116}
6,3 22 tys. ocen
6,3 10 1 21901
5,0 5 krytyków
Idealne matki
powrót do forum filmu Idealne matki

6/10

użytkownik usunięty

Mimo iż nie jestem moralistą to sytuacja w tym filmie jest zdrowo poroniona

ocenił(a) film na 8

Oczywiście bo taka własnie jest, ale to własnie dlatego sprawia że ten film jest tak inny od reszty. W filmie nie musi byc super kolorowo albo wręcz przeciwnie żeby można go było nazwać dobrym czy genialnym. Na mnie zrobił osobiście ogromne wrażenie i dlatego oceniłam go tak wysoko :)

ocenił(a) film na 8

poroniona według systemu zasad w jakim żyjesz...według kanonu społeczeństwa :) ten film jest świetny... SPOJLERY na pierwszy rzut oka wydaje sie że nic z tego pozniej nie bedzie bo przeciez nasi chłopcy musza załozyc rodziny i pojsc do przodu ale jak widac wprowadzenie osób 3 było katastrofą...wszystko wrociło do początku ten film ukazuje wygraną i wyższość uczuć i emocji nad zasadami i przyjętymi z góry relacjami...BTW gdyby oni mieli dzieci ze swoimi matkami to dopiero jaja...najpierw gdyby sie pozenili byli by nawzajem sobie ojczymami heh a kobiety wzajemnie sobie teściowymi w przypadku dzieci to juz bardziej skomplikowane...mimo wszystko w filmie nie ma żadnych treści kazirodczych więc takie związki nie powinny być negowane :) Miłość wszyscy sie znaja całe życie i kochają happy end hehehe film nieszablonowy dlatego fajnie się ogląda...