PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=640116}
6,3 22 tys. ocen
6,3 10 1 21901
5,0 5 krytyków
Idealne matki
powrót do forum filmu Idealne matki

to może być całkiem dobry, smaczny film. Tematyka - kontrowersyjna.
No cóż, zobaczymy :)

ocenił(a) film na 3
vanilla_sky85

Mam podobne zdanie (po zwiastunie). ;)

ocenił(a) film na 8
vanilla_sky85

Właśnie wróciłam z kina. Cóż, mieli parę scen które były nieco naciągane, niektóre absurdalne. Jednak całokształt jak dla mnie pozytywnie. Przestrzegam jedynie przed całkowitym "zaczytaniem" się w napisach puszczanych w kinie - nie wiem kto to tłumaczył, ale naprawdę medalu za to dostać nie powinien..

Majek1113

Szczerze mówiąc dlatego wolę filmy z napisami - najczęściej nie zwracam na nie uwagi, wolę się wsłuchać.

ocenił(a) film na 5
vanilla_sky85

Film na pewno inny, oglądało się przyjemnie, ale bez fajerwerków. I najważniejsze- jest to film typowo kobiecy, także lepiej nie ciągnijcie na niego na siłę swojego faceta;)

Tosia_5

Hehe mam podobne odczucie po obejrzeniu (jedynie) trailera ;) Do kina pewnie się nie wybiorę, poczekam aż będzie na dvd.

Tosia_5

Na film z Naomi faceci też jak najbardziej chcą popatrzeć :)

Majek1113

Zgadzam się, zwłaszcza co do napisów.

ocenił(a) film na 4
vanilla_sky85

ten film to jakaś kpina, historia niedorzeczna. Połowa kina pękała ze śmiechu, a ktoś to zakwalifikował jako dramat. Szczerze nie polecam. Aktorki piękne i świetnie grają, ale fabuła jak z telenoweli i śmieciowe dialogi. Porażka

Anda1

I powiem Ci, że tego troszeczkę się obawiam. Obsada znakomita, fakt.

Anda1

czemu uważasz że w takich pięknych aktorkach młodzi faceci moga sie nie zakochać?!:D