Daleko mi do starej zboczonej baby, a film widziałam i był dla mnie nie lada zaskoczeniem z tym ,że pozytywnym. Film może nie powala genialną fabułą czy grą aktorską ale ma w sobie to coś czego w dzisiejszych "badziewnych" filmach brakuje. Autor tego komentarza najwyraźniej preferuje głupie komedie bez krzty rozumu i sensu typu American Pie ,bądź inne filmy które coraz częściej mają destruktywny wpływ na zagraniczne i polskie kino.
acha ja oglondać tylko amerikanpaj i inne filmy które coraz częściej mają destruktywny wpływ na zagraniczne i polskie kino, a ten film jest dla starych zboczonych tlustych oblesnych odrażajacych bab, ktorym marzy sie seks z młodymi chłopcami, a ktorych na nich nie stać, bo te ktore stac nie pisza takich komentarzy tesknych do kopulacji z młodzieńcami tylko telefonuja do agencji towarzyskiej, ale jest wyjście - Egiptowo, Tunezja hahahahaaaaa, a tak na marginesie to szczerze współczuję .
Ale one nie były tłuste. Ja z kolei współczuję Tobie braku tolerancji.
Mi się np.marzy seks z młodszą kobietą ,czyli mam rozumieć, że jestem zboczony, tłusty, obleśny i odrażający.
Zgadzam się...patos! Czy teraz oni będą stukać swoje córki jak dorosną? Może wymienią się córeczkami i będą kontynuować rodzinną tradycję....fuj
dodalabym, ze to patologiczna patologia
poczatke filmu w ogole jest juz denny ... mlodzi chlopcy przebywaja nonstopowo z matkami ??? moze jeszcze czworokacik ...
no tak, bo przeciez jak 18-20-latek "puka" stara babe to patologia ale jak stary dziad "puka" 18-20-latke to casanowa, don juan i w ogole super gosc