Film nakręcony dobrze i gra aktoró też ok ,ale ogólnie jest tak popaprany ,że aż obłęd i z tego tytułu
nie polecam gdyż film nadaje się tylko dla popaprańców !
Co tam było popapranego? Czy ktoś kogoś do czegoś zmuszał? Czy ktoś cierpiał? Nie. Więc może nam się nie podobać, ale patologii tam nie było. Żadnych zachowań nieakceptowanych społecznie - żadnego kazirodztwa czy pedofilii.
Aha czyli tak teraz twoje dziecko pobawi się z synem przyjaciółki ,będziesz je traktowała jak prawie swoje ,a gdy dorośnie wydupczysz go czyż nie tak??
Są rzeczy których się nie robi choćby z uwagi na fakt przyjaźni miedzy ludźmi tak uważam ,to tak jakbys męża swojej przyjaciólki odbiła .
Poza tym ten człowiek miał już później rodzinę ona to wiedziała i tak ją rozwaliła a do tego rozwaliła przy tym rodzinę syna bo wszystko się wydało ich układ.Masakra Ty może to ty też mas ztaki zamiar zrobić haha
Nie wiem czemu używasz pewnych zwrotów pejoratywnie. I czemu uważasz, że wszystko jest decyzją jednej strony? Czy te kobiety ich trzymały na sznurku? Nie! Każdy był niezależną jednostką, każdy podejmował swoje decyzje.
Zauważ tę zażyłość, jaka była między nimi. Nie chodzi o to co kto by zrobił, bo to każdy sam o tym decyduje. Ale zawsze są dwie strony. Tu nikt nikogo nie zmuszał.
Poza tym jestem ciekaw jak wyglądałoby to gdyby film był o dwóch ojcach i ich córkach...
Ok dalsze komantarze są zbędne gdyż zarówno Ty jak i ja mamy odmienne zdanie ,logikę i zasady którymi się kierujemy .
A więc miłego oglądania lub tez nie :) a ja skomentowałam film nie zaś Ciebie to moja subiektywna ocena,zaś Ty niepotrzebnie wcisnęłaś swoje 3 grosze w moją ocenę .KAżdy ma swoją i tego się trzymajmy tu nie chodzi o to by siebie komentować ale film a ja właśnie tak odebrałam OK?pozdro