PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=640116}
6,3 22 tys. ocen
6,3 10 1 21901
5,0 5 krytyków
Idealne matki
powrót do forum filmu Idealne matki

7/10,
niesamowity obraz tego, czym dla człowieka powinna być miłość. w całej tej toksycznej sytuacji ujęła mnie głębia i moc, kurczę, niesamowite

ocenił(a) film na 7
szkulti

przecież zakończenie wskazuje, że ich "wolność" zdefiniowała ich życie i uwięziła

ocenił(a) film na 8
TheQac

Swietny film, lecz jak dla mnie aktorka Robin Wright nie pasowala, staro i brzydko wygladala przy pieknej Naomi Watts

ocenił(a) film na 8
bianka226

wręcz przeciwnie. Naomi watts była nie trafionym strzałem.
Matka 20letniego syna nie może wyglądać, jakby sama nie miała trzydziestki. Powinna być starzej wyglądająca aktorka.

ocenił(a) film na 8
nefla

Nie zgodze sie z Toba, w tych czasach kobiety sa zadbane i wlasnie wygladaja ,mlodo. Kobieta majac 50 lat moze wygladac na 35 ...hihi jak moja mama :) z reszta nie jest powiedziane w jakim wieku zaszy w ciaze, moze jak mialy 17 lat itd. Nie wim , ktory nastolatek zainteresowalby sie Robin Wright ...

bianka226

nie zgadzam się. wygląd to w dużej mierze zasługa genów. poza tym obie aktorki spisały sie znakomicie i zapewniam cię, że niejeden nastolatek chciałby spotykać się z taką Robin Wright :)

bianka226

Również uważam przeciwnie, Naomi Watts nie wyglądała zbyt pięknie, nie podoba mi sie po prostu jej typ urody, a Robin Wright wręcz przeciwnie, kobieca i dojrzała, urodziwa kobieta!

ocenił(a) film na 5
junoa

Robin Wright na samym początku drażniła mnie w filmie, w sensie, że też uważałam, że nie pasuje.. Ale później zmieniłam zdanie :) Tego typu urody jak Naomi też nie lubię, jednak ją uważam za duży wyjątek! Ma coś takiego ciepłego w sobie i przez to wydaje mi się piękna :)

ocenił(a) film na 7
bianka226

Naomi Watts faktycznie dużo ładniejsza moim zdaniem, no ale Robin Wright też nie jest zła, z ciała niczym nastolatka:)

szkulti

czekałem na film, który poruszyłby wątek miłości młodzieńca ze starszą kobietą, bo mnie to osobiście ciekawi, takie ukrywanie się przed wszystkimi, ta świadomość, że nie powinno się tego robić ale jednak się w to brnie, bo to co zakazane smakuje najlepiej ;) Film faktycznie niezły, a obsada według mnie dobrze dobrana, zarówno Naomi Watts, jak i Robin Wright pasowały jak najbardziej.