Moim zdaniem zdecydowanie powinna ją zagrać Helen Mirren. Nie potrafię sobie wyobrazić
kogoś innego w tej roli a wy?
Czytając książkę wyobrażałam sobie raczej kogoś młodszego. Skupiłabym się bardziej na Cate Blanchett czy Kate Winslet.
Właściwie to bardziej pasowałby mi ktoś w wieku Snowa poza tym Katniss opisywała, że Coin jest siwa a Winslet raczej by nie pasowałaby być siwą. No prędzej Blanchett :)
tak. to prawda. zapomniałam , że jest siwa ;) ale Cate Blanchett by nawet pasowała. :D
Owszem, ale to raczej w Kapitolu. W dystryktach ludzie się noszą całkiem normalnie, zwłaszcza w trzynastym, gdzie kontakt ze światem jest mocno ograniczony. Tak mi się przynajmniej wydaje, chyba że coś pokićkałam. ;)
Ale mi chodzi nie tylko o Kapitol. Bo Josh Hutcherson ma naturalnie włosy brązowe a w filmie bląd, a Jennifer Lawrence ma blond a w filmie brąz. Więc prezydent Coin może mieć farbowane. :D
Ach, chodziło Ci o aktorów - to tak, zgadzam się. :D Źle Cię zrozumiałam, przepraszam.
Dla mnie byłoby to totalne nieporozumienie.
Mirren na plus, nawet Blanchett nieźle, ale nie Lynch.
Helen byłaby idealna, bardzo pasuje do mojej wizji, ale raczej trudno byłoby ściągnąć do filmu aktorkę tej klasy:(
Aaa tam, skoro na "Red" się zgodziła :)
Wpadły mi do głowy Judi Dench i Vanessa Redgrave. Ale Mirren też byłaby super.
ja tam stawiam na Judi Dench ;] nawet jak czytałem to wyobrażałem sobie Agentkę M , nie tylko wygląd ale i charakter podobny...
Czytając książkę wyobrażałem ją sobie jako Frances McDormand. Nie wiem, czemu. Według mnie aktorka nie musiałaby się specjalnie wcielać w rolę, bo z natury gra jędze tego typu.
Ja bym chciał zobaczyć Judie Dench. Jest niesamowita. Jej surowość świetnie by tu pasowała, jezeli ktoś oglądał nowe Bondy, to sie ze mną zgodzi.
Nie wie, ja tam ją sobie wyobrażałem jako starą kobietę w siwych prostych włosach. Taką w wieku 60 lat. Byle w filmie nie zrobili z niej seksbomby. Takiej z dużym dekoltem i w ogóle. Ale raczej tak nie zrobią. A gdyby zagrała nią Meryl Streep ? hah nie zagra, ale można sobie to wyobrazić. Pewnie od razu zaczną nominować ten film do oscarów. :)
Ale nie wiem dlaczego ona ma na nazwisko alma. Jak te delikatesy lipne.... a drogo tam jest, że masakra, już wolę lidl, lub biedronkę... Ale tak na poważnie, to nie mogę się doczekać Kosogłosa ! :) To chyba moja ulubiona część
Moim zdaniem Helen Mirren była by idealna do tej roli, właśnie tak ją sobie wyobrażałam.
Helen Mirren, Sigourney Weaver, Tilda Swinton. W kolejności od najbardziej satysfakcjonującej.
Dla mnie do tej roli po przeczytaniu książki idealnie do tej roli nadaje się Constance Zimmer, genialnie zagrała czarny charakter w 'grey's anatomy'.Kiedy pojawił się wątek Coin od razu wyobraziłam sobie właśnie Constatce w tej roli :)
Jak dla mnie kompletnie nie pasuje. O wiele za młoda. Już nawet Meryl Streep mogłaby zagrać, ale Moore kompletnie nie pasuje do tej roli.
filmweb.pl/news/Julianne+Moore+nowym+prezydentem+%22Igrzysk+%C5%9Bmierci%22-9691 5 :/
Wygląda na to, że prawda. Zobaczymy, jestem ciekawa jak ją zrobią na Coin. Ale moim typem była Meryl Streep, byłaby idealna.