czytałam całą trylogie i w kosogłosie (nie będę zdradzać szczegółów ) jest jej postać więc w filmie też powinna zagrać
No napewno, ale będzie jej mało w tym, więcej będzie w następnej.
Od razu odpowiadam, że bedzie jej mało bo w pierscieniu porwali ją do Kapitolu.
SPOILER
Ma się skończyć odbiciem Peety, tak czytałam w kilku źródłach, ale niestety nieoficjalnych póki co, a więc i odbiciem Johanny... podejrzewam, że w tej części nie będzie jej wcale... Co do Peety to na pewno rozszerzą jego wątki i pokażą go w Kapitolu... no chyba, że zrobią tak jak w książce, żeby było wielkie łubudu i znaki zapytania ;) Stąd też przypuszczenia, że jedynka zakończy się na scenie, w której Peeta rzuca się na Katniss.
dość w fajnym momencie ;D Szkoda że tak okropnie zaczęli drugą, ale nic nie przebije książki (mam na myśli Przed Świtem)
Ja bym się spodziewała, że skończy się na przykład ostrzeżeniem Peety "martwa przed świtem"
Ale to chyba było w 1/3 książki prawda ? To raczej nie, bo oni skończą gdzieś tak, przed wyjazdem do Kapitolu. :)
w sumie możliwe, zobaczymy, prawde mówić już bym chętnie to obejrzała, nie chcę tyle czekać.
A tak przy okazji WESOŁYCH ŚWIĄT :)
Trzeba tyle czekać, bo oni oczywiście muszą kręcić w całości te 2 filmy :(
Dziękuje nawzajem :)
w którymś muszą ;p
a wiadomo że powinien to być moment dramatyczny, żeby ludziom chciało się iść na ostatnią część :P