Gdzieś wyczytałam , że Kosogłos jest już nakręcony , czy to prawda ?
Gdzie to wyczytałaś?? Wiesz, że dopiero napisano scenariusz i robią pierwsze zdjęcia? Jak by był to już byśmy dostali 30 sekudnowego trailera ;)
Maja krecic w Berlinie i w Paryzu (sceny z Kapitolu). Coz, stolica Niemiec nie jest chyba az tak daleko, czyz nie...?
Liam Hemsworth w jakimś wywiadzie przed premierą Catichng Fire powiedział że skończyli właśnie pracę nad kolejną częścią :)
Poprawiam, te 2 filmy kręca jako całość i na dodatek nie mogli go zrobić w 10 miesiecy :)
Ja słyszałem że są 1 sceny dopiero nagrywane z bombardowania Dystryktu Nr. 8, Berlin jako Capitol, coś takiego, ale bez kitu jak to prawda to ja jadę do Berlina, muszę to zobaczyć SERIO !!!!!!!!!!!
Już od dłuższego czasu kręcą(od października) a w poniedziałek dołączył Josh o obsady(tak późno z racji, że w pierwszym filmie nie będzie z nim dużo scen)
Łapcie zdjęcia:
http://screencrush.com/the-hunger-games-mockingjay-photos-jennifer-lawrence-liam -hemsworth/
Ja patrzę tutaj na Katniss to znów wygląda tak dziewczęco jak w 1 części z tym warkoczykiem :p
Katniss miała 17 lat w Kosogłosie, więc ;) Szkoda tylko, że Jen ma tutaj perukę :(
Z tego co mi sie kojarzy to 18 lat :P Bo 2 lata do przodu, chyba że chodzi Ci o początek.
Katniss miała 17 lata w Kosogłosie tak coś pamiętam bo było gdzieś to napisane na początku :D Ale dziwnie to wygląda, nie mogła mieć takich włosów jak W Pierścieniu Ognia :/
Będzie, ale prawdopodbnie na końcu, bo będzie przetrzymywany w Kapitolu, chyba że pokaza sceny tortur to będzie miał pare scen w 1 :)
no jasne, że czytałem
ale może już skończyli kręcić sceny z jego udziałem, przecież oni nie kręcą tego chronologicznie
Nie bardzo to mozliwe według mnie, bo dopiero zaczeli kręcić z Peetą sceny a zdjęcia skończą sie w czerwcu, więc Sam wg mnie odejdzie z obsady tak w maju ;)
ja tam nwm od kiedy kręcą więc takie przypuszczenia, ale skoro jest tak jak mówisz to na pewno jakiś trefny wywiad XD