Ciekawe w której części podzielą tę część. Moze w chwili odbicia Peety z rak Snowa? Ale mozliwe że później, w czasie wyprawy w celu zabicia Snowa. Na pewno w najważniejszym momencie, tylko nie wiadomo co oni rozumieją pod pojeciem "najważniejszy moment"....
Jakbym miała obstawiać to chyba po tym kiedy go odbiją i zaatakuje katniss, bo potem jest naprawdę sporo akcji. Właściwie to już postanowione, że Kosogłos będzie podzielony na dwie części?
Tak, to pewne. Dla potwierdzenia spójrz na same tytuły:
Catching Fire
Hunger Games 3
Hunger Games 4
Po dokładnym przyjrzeniu się widac to nawet z podobienstwa tytułów.
Nie wierze "Po dokładnym przyjrzeniu się widac to nawet z podobienstwa tytułów."
przeciez to ze ktos tak wrzucil na filmweba to nic nie znaczy. Poza tym wątpię, nawet bardzo watpie, że 3 część będzie sie nazywała "Hunger Games 3"
Dokładnie, coś pisało że 2 część będzie się nazywała ''Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia'' potem ''Igrzyska śmierci: Kosogłos, część 1'' no i ta czwarta część pewnie ''Igrzyska śmierci: Kosogłos, część 2'' ;)
Czy ja wiem czy fajnie? Będzie więcej czekania, ale z drugiej strony będzie więcej czasu z IGRZYSKAMI ♥
a wg mnie nie fajnie. żeby obejrzeć ostatnią część będę musiała czekać do 2017 ?
trochę przeciągnięte w czasie.
Moim zdaniem wygodniej byłoby podzielić ,,W pierścieniu ognia", ale wiadomo, że jeżeli już jakąś część dzielą, to ostatnią.
Gdyby to ode mnie zależało, podzieliłabym Kosogłosa chyba w tym momencie, gdy (SPOILER) Peeta podbiega do Katniss i próbuje ją udusić. Byłoby to efektowne zakończenie części i na pewno zagwarantowałoby większe zainteresowanie częścią drugą, bo ci, którzy nie czytali książek chcieliby wiedzieć co się stanie. (fani książek i tak pójdą na film, to oczywiste, więc dla nich można podzielić w dowolnym momencie, ale jednak przydałoby się zrobić to efektownie) :)