Co innego walczyć i wierzyć w swoje umiejętności, a co innego twierdzić coś bez poparcia na swoje tezy i wbrew temu w co się ponoć samemu wierzy.
Znaczy nie ma nic ciekawszego od śmierci? Nie ma niczego co pragniesz jeszcze zrobić? Ty mnie tu nie czaruj i przestań.
To dlaczego dopiero powielkanocce? Poza tym ja podobno jestem satyriasiska (tak mi powiedział Little_Pony, który mówił, że jest Tobą), więc nie myślę już o tych sprawach.
Prawda jest taka, że o minietce i wsadzie po (jaja) wielkanocne.
Nie znam żadnego Little Pony.
Myślisz, myślisz. x-D
To jak mi ktos zrobi zj**, a ja się będę wyżywać na Tobie to dzięki Twoim 500-set kontom... x-D
Przepraszam, ale nigdy po tobie nie jechałem i nie zamierzam. Mogę cię co najwyżej opie.rdalać za celową chaotyczność, generalizowanie i nierzadko błędne podejście do świata wyniesione chyba z domu, za gadanie bez potrzeby i tracenie życia na siedzenie na jednym z najżałośniejszych forów w sieci, za głupie marzenia (chce umrzeć od 9 roku życia) - tak bo nie chcesz sobie pożyć i się pobawić, coś zwiedzić, nie wierze, że nie... za niebranie niczego bo nie ma w tym wszystkiego co jest nielogiczne i sama też jesteś współwinna temu gdzie teraz jesteś, za czytanie z niezrozumieniem (podobnie jak ela), za złą wolę, za przeklinanie i śmieszne czy tragiczne klątwy, za cały absurd, za uważanie się za gorszą lub lepszą, za brak pokory i narcyzm. To chyba większość.
A Ty wierzysz w klątwy? Przeklinanie mi wypomina ktoś, kto właśnie napisał do mnie "opie.rdalać"! Jesteś niesamowity x-DDD Jak wszyscy faceci. Hej Kocie!
To czy w nie wierzę czy nie to sprawa drugorzędna. Przyznasz jednak że nie jest miło jak się wie że ktoś jest zdolny do życzenia komuś innemu źle? Chrystus tez wszystkich opie.rdalał, ale ja nie jestem nawet w 1/10000000000000000000000000000000 tak niesamowity jak on. Piszesz, że "jak wszyscy faceci"? Brzmi jak Kasia Sztuka, co to gardzi wszystkimi mężczyznami, a jak siada wieczorem na kanapie i bawi się swoim super czułym, idealnym jako facet wibratorem to pewnie myśli o tym jak zapina ją jakiś przystojniak. Niezła obłuda, no nie? Tak wiec nie generalizuj. Przedkładasz zero, jeden, dwa, lub góra trzy doświadczenia plus to co wyniosłaś z domu nad wszystko. Jak każda feministka. Hej Kiciu!
Nie szkodzi. Tylko po co masturbujesz się do mojego zdjęcia, skoro jestem brzydka? I po co piszesz co byś mi robił w łóżku i wylizał? Przepraszam, ale musiałam to napisać. x-D
Znowu to samo. Czytałaś w ogóle to co napisałem czy jaja sobie robisz by mnie wk.? To a propos pierwszej części wypowiedzi. Druga wyszła Ci zgrabnie, ale nie na temat. Jeśli się masturbuje to wynika juz tylko z moich potrzeb i własnej woli. Nic nie pisałem o lizaniu, ale o tym, że pewnie bym wystrzelił. Hej.
Dobra, możemy że tak powiem przestać publicznie... E, się pie****ć? Przepraszam, ale mam już skołowany umysł wychodzę... Hej.
mativandamme jest gestem nazistowskim, można to zaobserwować choćby w "Bękartach wojny". Kciuk, wskazujący i serdeczny (a reszta schowana) to znak nazistowski, który towarzyszył m.in. w charakterystycznym uniesieniu rąk "heil..."
Damn pomyliłem się XD mativandamme ma racje trzy palcem są gestem nazistowskim...*
Ach ten fanatyzm religijny, teorie spiskowe i podstarzałe gospodynie domowe jako autorytety naukowe.
Bo nie było bezpośredniego odwołania do religii, więc już są zarzuty. ;-) Zapomnieli o tym co mówił Chrystus: kto nie jest przeciw nam jest z nami...
Już prędzej bym powiedział, że to jest religijny film podciągając symbolicznie postać Katniss pod Jezusa, w końcu poświęca się aby inny mógł żyć, później wielokrotnie ryzykuje życie byle nie zabijać bądź ocalić cudze, przez co staje się symbolem dla ludu (a przedrzeźniacz symbolem buntu przeciw władzy tak jak ryba dla chrześcijan w Rzymie).
Ile to ma sensu? W ogóle. Ale za to brzmi mądrze i sensownie.
No mówię - to modna ostatnio Joanna d`Arc (może nie Chrystus, bo kobieta), ale muszą udać przed Bogiem swoją wiarę. ;-) Przecież ich arena do zludzenia przypomina rzymskie igrzyska, a trybuci chrześcijan. Spartacusa też będą oceniać jako satanistę? To absurd. Wychodze z tej dyskusji, bo migreny dostałam aż (...).
O!... a gdzież tak Chrystus powiedział co tutaj za fanaberie kolega produkuje xD ...pytanie było luźne a ze trzy palce ...pewne rzeczy nie mogą być oczywiste co oczywiste (faszyzm jest ścigany prawem w EU).Globalizm zachęca do karmienia ludzi i uczenia ich globalnie a kto ma największy udział finansowy ma największe możliwości wystarczy tylko pokusa...
W Ewangelii, gdzie jest opis jak uczniowie pytają go czy zabronić tym "którzy nie chodzili z nimi" egzorcyzmować. Katolik, a nie zna Pisma Świętego... I koleżanko, nie kolego, bo "odwracasz role płci".
:>...przepraszam że obraziłem płać piękną płcią obrzydliwą...mandarynki padły mi na oczy jak widać xD ...jednak nie przypominam sobie takiego faktu ..natomiast katolikiem nie jestem ...jesli już mam przyznawać się to jestem wolnym chrześcijaninem ..wolnym od organizacji religijnych nie od materii ;>
No to jak nie znasz nauk Kościoła, to nie twierdź, że jakiś film im przeczy - proste.
Nauki kościoła właśnie znam bo byłem członkiem w skrócie są takie : Nie bądźcie grzesznikami - rzucone z ambony zamiast nie bądźmy grzesznikami jeśli już...następnie bójcie się sprawiedliwości bożej ! -jeśli to sprawiedliwość to czego mamy się bać? XD Następnie bóg was ukarze...- a od kiedy miłość kara? Nie grzeszcie - ale w jaki sposób jeśli i tak grzesznikami jesteśmy i nie ma innej opcji bo jak powiedział On każdy jest grzeszny ... .Sama widzisz ...to jak z tym radio i tv słyszysz to co episkopat zatwierdził ... Sami każą WAM nie grzeszyć i mówią że Bóg was ukarze ...natomiast samemu nie karzą pedofilów ale im przebaczają...Jeśli będziemy wszyscy płonąć to oni w pierwszej kolejności razem z Hitlerem...
Ja pytam o Pismo Świete - nie zauważyłeś? Powołujesz sie na słowa Chrystusa, a nie czytałeś Ewangelii. Skąd więc czerpiesz o nich wiedzę?
Księża księżom pedofilom i innym np. (nie mylić z księdzom ...już się poprawiłem acz niefortunnie :P ...to się wsteczna kaligrafia chyba nazywa)