Horoskop na 2014 dla Raka, na pierwszej stronie GL, dwuwiersz: "Staniesz się bardziej zdecydowany w miłości. Unikaj Strzelców, które Cię krytykują", poważnie. Nie żebym bezwzględnie wierzył w horoskopy, ale zawsze mnie to wnerwia. Piszą, tylko: nie Strzelec, unikaj Strzelców, Strzelce są be, to (nawet zwykła znajomość) się nie uda i takie tam. Może coś w tym jest? -- Nie żebyś to Ty mnie szczególnie krytykowała, bo czyż ja nie robię tego jeszcze częściej? Często się jednak w wielu sprawach nie zgadzamy, bo rzeczywiście jesteśmy swoimi przeciwieństwami, tu nie przeczę. To coś co nas cholernie przyciąga, bo sami tego nie mamy, ale i odpycha gdy zaczynamy się prztykać. Powinniśmy wyluzować. Powinniśmy podejść do tego uczciwie, bez ściemy, bez zakłamania, bez łagodzenia, bez tonowania prawd w obawie o urażenie drugiej osoby, i z dystansem. Nic na siłę. Wtedy będzie dobrze cokolwiek z tego wyjdzie lub cokolwiek z tego nie wyjdzie. Zgadzasz się?
:-)
Na onet nie zaglądałem. Odezwę się tam po 15 stycznia.
Teraz muszę się skupić na ogarnięciu komputera, naprawie sprzętowej i programowej odłożonej z przełomu listopada oraz grudnia i trochę czasu mi na to zejdzie.
Miłego dnia, A., hej.
No własnie zastanawiałam się czy to już połowa miesiąca czy co? ;-D ja zawsze mile Cię widzę - wiesz...
No tak myślałem, że zaraz mnie wyzwiesz od trolli. Nie masz lepszych argumentów więc mnie wyzywasz, a do tego nie czytasz ze zrozumieniem bo napisałem, że nie we wszystko wierzę jeśli chodzi o illuminati, lecz jest to niepokojące. Jesteś aż tak opóźniony ?
PS. Taaa jasne często słyszę tutaj ludzi co niby nie oglądają tv, a jak przyjdzie co do czego to nikt nie ma telewizji na chacie. Inteligent się znalazł hehehe śmieszny jesteś koleś :)
Nie nazywam Cię tak, ja tylko wyrażam nadzieję, że tak jest.
Ale najwidoczniej lepiej dyskusje odpuścić. Jak widać jedyną osobą która tutaj ogranicza argumentację do obrażania jesteś ty. Szczerze mówiąc cieszę się, że mi nie wierzysz przynajmniej moje słowa nie są stawiane obok durnot w które wierzysz.
Masz racje lepiej mi nie odpisuj bo tylko się pogrążasz . To ty mnie pierwszy wyzwałeś od trolli zresztą nie mam zamiaru się kłócić z fanatykiem tego "dzieła" bo widocznie nim jesteś jak go tak bronisz.
Niestety nie ja się tu pogrążam a ty. Usilnie próbujesz wmawiać innym rzeczy, których nigdy nie powiedzieli i wysnuwasz niczym niepoparte założenia byle poprzeć swoje chore teorie.
Niestety to ty tu jesteś jedynym fanatykiem, bo nawet nie potrafisz zauważyć, że nigdzie nie bronię tu filmu, ba nie odniosłem się do niego ani razu (poza jednym prześmiewczym postem nawet do ciebie nieadresowanym), ale widocznie ślepota nie boli.
Również jedyną osobą wyzywającą tu jesteś ty panie "deklu".
...cóż niektórzy ciągle uważają że muzyka puszczana w radio jest jedyną produkowaną muzyką na świecie ...jacy ubodzy oni są... xD
serio ? ja pieprze nie mają się do czego doczepiać :/
nudzi wam się ?
to sobie idźcie na grzyby albo coś
Jeeeju, od tak dawna sie tak dobrze nie usmialam czytajac cala te dyskusje tu xD
Chciałem wszystkich przeprosić za moje zachowanie na tym forum. Trollowałem, pomawiałem adwersarzy bezpodstawnie, dublowałem konta w celu manipulacji rankingami. Ale wiecie że, jestem niskim, zakompleksionym chłopcem który lubi się masturbować na widok lalki Barbie, których ma w domu całą kolekcję. Jak wiecie, gustuje w filmach o lalkach Barbie. W domu mam nawet taką wielką gumową, różową pusta lalkę Barbie która zastępuje mi prawdziwą kobietę. Z racji że się nie widzieliśmy 2 tygodnie, a ja byłem że tak powiem niedysponowany, a co gorsza mój penis ma 2 centymetry długości, wiec się tylko całowaliśmy; z pół godziny, w końcu rozebrałem lalkę Barbie żeby pokazała mi piersi..zacząłem je całować i strzeliłem w spodnie. Lubię również trzymać się za żołędzia i ruszać napletkiem, a żołądź to wychodzi a to się chowa, a na Barbie jest mleko, ale wtedy kiedy patrzę na gumową, różową lalę Barbie.
Fascynujące...po ilości wypowiedzi w całości o tym samym widać ,że jesteś gejem ...tylko to chyba twoja osobisata sprawa co tam majstrujesz pod kołdrą :D
Podejrzewam że ten zapluty imbecyl jest chory psychicznie. Już mu ponad pięćdziesiąt kont zablokowano i nadal tworzy nowe. Często podrabia innych użytkowników, co widać wyżej.