uf...nareszcie zrozumiałaś... chłopakom też tak trudno namówić cię na randkę? Napijesz się kawy? ...ale ja nie piję kawy ...to może herbaty ...ale nie chce mi się pic ...COKOLWIEK? xDDD
No jeśli chodzi o mnie, to raczej ja nie mogę się doprosić o randkę. Masz ochote na księdza, bo sorry ale z Twojej wypowiedzi tak wynika... x-DDD
Zatem jesteś kobietą bluszczem? Chodzisz w czerni itp?...na księdza? tak...ale musiałby mieć wymiary oczy i usta którejś z modelek Playboya...no i się ogolic Xd
Musiałem sprawdzić kto to na google image i znalazłem : http://spinoff.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2011/01/carreyblackswan -570x317.jpg ...hm ...musisz cierpieć z powodu takiego wyglądu ...jako kobieta.
:> ....samemu zaczynam czuć się jak pedofil bo nie wiem nawet w jakim jesteś wieku ...jak i versja z vice.
:P Miło by było jeślibyś podała mi nr telefonu i adres od razu byśmy się umówili :DDDD ..a tak poważnie to każdy portal powinien podawać przybliżony wiek z dokładnością choćby do 10 lat...mniej było by niefortunnych sytuacji...to trafiłaś z tym wiekiem bo jesteśmy w podobnym wieku ...w XXI wieku:D
Jestem zajęta, więc nic by z tego nie wyszło, mimo że wizualnie stanowię połączenie Portmanowej z A. hepburn. ;-p
...nie takie wagony się odczepiało mógłbym powiedzieć gdybym był z pkp :D ...także mam dziewczynę jeśli już idziemy w takie wyznania xPP
Co znaczy zajęta? ;-p Nikt Cię jeszcze - przepraszam za wyrażenie - nie pokrył.
Jestem zazdrosny... na swój sposób, ale jak proponują Ci kawę z ciastkiem to nie staję na drodze do twojego uśmiechu. Takie coś nawet poprawi mi humor, a mam go takiego sobie. Czuję się jak dzieciak, któremu zepsuła się jego ulubiona zabawka - bez skojarzeń. Po prostu stan zawieszenia i czegoś mi brak.
Natalie plus Audrey? Nie wiem. Przynajmniej jeśli chodzi o tą pierwszą na zdjęciach )takich obrazkach bez ruchu) wychodzisz dużo gorzej, a na filmie dużo lepiej. Ciekawe jak jest naprawdę. No wiesz, nie możesz być sędzią w swojej sprawie x-D
Naprawdę jest o wiele lepiej. ;-P Nie za dużo mówisz jak na forum publiczne? Co chwila się tu do mnie podwalają - jak do celebrytki... Na FB wpisalam sobie nawet, że jestem mężatką i to już parę lat temu - poza Soufienem reszta dąła mi spokój, a z nim nie gadam. Powiedziałam mu, że mąż nie pozwala mi korzystać z neta. x-D
Sam Claflin gral ksiedza kiedys w Piratach z karaibow a tutaj jest Finnickiem. Moze o to skubancowi chodzi...
Ja tylko podałem stronkę gdzie piszą o tym filmie nie czepiaj mnie się. Jeśli tak bardzo jesteś zapatrzony w ten film czy książkę to sobie bądź wuj mnie to obchodzi, ale dla mnie ten film to kicz ( jedynka ) i nie ma tu nic wspólnego fanatyzm religijny.
PS. Ja wolę klasykę :)
Wypierasz się własnyc słów: "Owszem. Tak samo jak w jedynce"? I skąd te przekleństwa?
Zarzucacie mu satanizm i nazizm z powodu jednego złego kąta ręki aktorki - to chore...
Nie, po prostu uczciwi ludzie mają zatarg z nieuczciwymi. Religia się nie liczy.
Zaskoczę Cie . Walka dobra ze złem jeśli już się toczy to odbywa się wewnątrz człowieka , na zewnątrz jest tylko komunikacja dobrych z dobrymi złych ze złymi...jeśli się przechylisz wew. na którąś ze stron to nie zrozumiesz już co mówi ta druga strona ...o tym mówił być może mówił "Chrystus" które "włożyłaś" w to forum mówiąc o łuskach na oczach...
Ty sobie wmawiaj. Jesteś zwyczajnie zarozumiały i to nie pozwala Ci przyznać, ze sam nie wiesz o co Ci chodzi... Więc nie zamieniając tego tematu w miejsce leczenia kompleksów - wróce do tegoż tematu. NIe ma w filmie nic nazistowskiego, ani satanistycznego.
...tak przez niektórych satanistów mógłbyś za to być podgotowany i spożyty na półsurowo na grobie jakiegoś biskupa xD
Podałeś wcześniej przyznając, że sam w to wierzysz, więc wychodzi, że jesteś fanatykiem, wierzącym ślepo w teorie spiskowe i słowa podstarzałych gospodyń domowych bez wykształcenia.
Ja tu nie bronię filmu, którego fanem nie jestem, a jedynie wyśmiewam waszą postawę.
Ja nie wierzę w to w 100% tylko naprawdę nie jest dobrze w produkcjach tego typu gdzie się pokazuje jakieś gówna i urabia społeczeństwo i tyle.
Widać mało wiesz bo gospodynie domowe są głupie na takie rzeczy i wolą telenowelę oglądać tak więc nie gadaj bzdur.
Pewnie wierzysz we wszystko to co ci podsunie telewizja zamiast myśleć.
Teorie spiskowe to nie jest 100% prawda pewnie mi powiesz, że na WTC napadli terroryści z al-kaidy.
Akurat kościół jest jedną z najbardziej zaśmieconych i zbędnych instytucji tak w Polsce jak i na świecie więc nie ma czego bronić.
No ale tu jest śmiesznie po obu stronach.