PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=184800}

Imperium wilków

L'empire des loups
2005
6,6 11 tys. ocen
6,6 10 1 10967
4,8 4 krytyków
Imperium wilków
powrót do forum filmu Imperium wilków

Przecietny

ocenił(a) film na 6

Pierwsza połowa filmu bardzo mnie zaciekawiła. Potem było już tylko gorzej... kino raczej przeciętne. Nie mam jakichś wielkich zastrzeżeń, ale też jakoś zbyt bardzo mnie nie wciągnęło. 6/10

_ARMIN_

Mam takie same odczucia. Pierwsza połowa interesująca, bez zbędnych fajerwerków. Druga w zbyt "amerykańskim" stylu. A scena z rozpadającymi się schodami i wyjazd do Turcji już całkowicie mnie rozwaliły. Po początku spodziewałam się czegoś lepszego.

_ARMIN_

Zgadzam się z wami w 100%

ocenił(a) film na 5
_ARMIN_

Podobne odczucia. Trochę nudny i płytki, a z drugiej strony nie do końca zrozumiałem o co chodzi, bo w połowie filmu bardziej intrygował mnie facebook, niż film.
Są wybuchy, trochę walki, ładnie to nakręcono, może gdybym był lekko pijany, albo młodszy to bardziej by mi się to spodobało. Taki średniak bezrefleksyjny.

ocenił(a) film na 6
_ARMIN_

Popieram, początek super, ciekawiło mnie co będzie dalej. Niestety im dalej tym gorzej. Pogmatwali tą fabułe tak, że na końcu to się pogubiłam co i jak no i faktycznie wyjazd do Turcji bo miał wyjaśnić wszystko, a wg mnie tego nie zrobił.

ocenił(a) film na 5
gabi_2

Dokładnie tak, przekombinowane. Jak zaczęli tłumaczyć po sto razy te wszystkie układy i te jej świadomości. Rany, lubię gatunek, ale nie załapałem się na te przeloty.