Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125551
5,4 36 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

Jak myslicie ktory z bohaterow Marvela/DC ma szanse pokonac Hulka?

ocenił(a) film na 7
gumis1412

Vibranium i Adamandium raniło Hulka na poważnie... więc kilka strzał i po zielonym olbrzymie

ocenił(a) film na 8
gumis1412

Ja myślę że z Hulkiem nikt nie może wygrać biorąc pod uwagę że on ma nieograniczoną siłę a im bardziej się zdenerwuje tym ma jej więcej jedynie Supermen ma z nim wyrównane szanse

gumis1412

przepraszam, jeśli już to ktoś wrzucał, w razie czego niech administrator usunie.

http://www.youtube.com/watch?v=BbizTBYs-rQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?src_vid=BbizTBYs-rQ&feature=iv&annotation_id=annota tion_873098&v=CDBNB2hk5t0

walka supermana z hulkiem w dwóch częściach, a będzie następna :)

szarobury1321

Większość z nich prawdopodobnie by przegrała, lub już przegrała walcząc z nim. Chyba nie da się z Hulkiem wygrać walcząc 1 na 1 i nie posiadając mocy na poziomie God, nie zapominajmy, że czym dłużej Hulk walczy tym bardziej robi się mocniejszy i prawdopodobnie nie ma limitów. Wypisałem tylko potencjalnych kandydatów do walki z nim. (Słabo znam DC, więc mało ich na mojej liście).
Galactus
Wolverine
Dr. Strange
Juggernaut
Gargoyle
Mephisto
Lobo
Superman
Abraxas
Radioactive man
Dr. Manhattan
Skaar
Rogue
Darwin
Rulk
Silver Surfer
Hercules
Nightcrawler
Thor
Blue Marvel
Akhenaten
Hela
Maestro
Magneto
Living Tribunal
Apocalypse
Doomsday
Lifeguard
Scarlet Witch
Professor X
Phoenix
Beta Ray Bill
Beyonder
Morg
A-bomb
Gray Hulk
Sentry
P.S. Przydało by się zrobić polską, niezależną wiki o Marvelu , DC itp. Z komiksami online.

EMERSION

Deadpool zdecydowanie xDDDD Nie no, myślę, że większość Superbohaterów ma jakieś szanse, bo w sumie każdy ma jakąś zdolność i większość jest bardziej inteligenta niż Hulk takie ja mam zdanie... A co do Deadpoola xD Zbyt bystry to może on nie jest, ale nie można go wykluczać : D Deadpool 4ever xD

ocenił(a) film na 9
Oliver277

No nie wiem Hulk jest najpotężniejsza postacią Marvela, rade jedynie mógł by mu dać Superman z DC.

Magic1997

Albo Chuck Norris ;)

ocenił(a) film na 9
Christof20

Myśle że Bruce Lee by się nadał

ocenił(a) film na 6
Magic1997

Nie wiem skąd takie brednie;)
Kiedyś nawet była stworzona lista najpotężniejszych postaci marvela i Hulk wylądował około 40 miejsca. Tak najpotężniejszy jest;d
Twórca uniwersum Marvela osobiście stwierdził, że najpotężniejszy jest One-Above-All

Dealric

Bo pewnie na tej liście nawet abomination był wyżej bo jest kilka razy silniejszy od Hulka. Problem w tym, że on przyjmując ciosy traci siły a Hulk wręcz przeciwnie, dlatego abomination zawsze przegrywa.

Oliver277

Deadpool zawsze dostaje wciry od Hulka sam nigdy nie robiąc mu ŻADNEJ krzywdy. Rany które jest wstanie mu zadać mogą tylko podrażnić Hulka co tylko zmniejsza jego szanse. Owszem nie a się go zabić ale ciężkie K.O też można uznać za porażkę.

gumis1412

Dr Mahattan zrobiłby z Hulkiem to samo co z Rorschachem w Watchmen- nie trwało by to nawet sekundy ;d

ocenił(a) film na 9
Anpeo

wieksze kozaki od Manhattana padaly na kolana przed brutalna potega Hulka. Manhattan ma limity, podobnie jak Kal-el. Hulk nie ma.

ocenił(a) film na 6
hetzer

właśnie problem w tym, że Manhattan limitów nie ma . . .

Ruben_6

Manhattan jest jedynie polbogiem, i jak sam w filme powiedzial nie jest niezniszczalny. Jest wiele czynnikow decydujacych o wygranej czy pregranej, ale Hulk ma szanse z Manhattan'em.

ocenił(a) film na 6
EMERSION

Nie, powiedział że nie jest wszechwiedzący. Potrafi zmieniać materię stosownie do woli i, jak ktoś wspomniał w tym lub w innym temacie, pstryknąłby palcem i po hulku .
Oczywiście to zupełnie inny świat, lepszy, ambitniejszy komiks, i kompletnie inna sytuacja.

ocenił(a) film na 6
EMERSION

Tak ściślej - powiedział , że nie jest bogiem i nie jest wszechwiedzący, wie wszystko jedynie o sobie

Ruben_6

Oczywiscie Watchmen byl super i niezabardzo podobaja mi sie takie crossy, ale jak sam napisales ''Tak ściślej - powiedział , że nie jest bogiem i nie jest wszechwiedzący, wie wszystko jedynie o sobie'' ma limity. Duzo zalezy od upodobania tworcy, bo jak mu sie tak umysli to nawet spider man moglby pokonac TOAA. Wiec mozer byc taki scenariusz Manhattan przechodzi sobie spokojnie, a Hulk z zaskoczenia uderza go w glowe i oklada az umrze.

ocenił(a) film na 6
EMERSION

No wiadomo ; zresztą sam pomysł niezniszczalnego Hulka niezbyt mi się podoba, to nie ten poziom co np. Vertigo, ale przynajmniej rozwałka jest niezła :)
Sam Manhattan co prawda w filmie przedstawiony był jako najpotężniejsza istota we wszechświecie, no ale czego nie wymyślą scenarzyści . . .

Ruben_6

Manhattan moze byc najpotezniejszy ale to tylko bedzie dotyczyc DC. Slobo to znam ale z DC Lobo jest chyba niezniszczalny.

EMERSION

Co z tego, że Lobo jest niezniszczalny jak nie ma takiej petardy w łapie jak wkurzony Hulk. Przypominam, że sałata bez problemów wytrzymał nawet KRZYK blackbolta który potrafi nim zniszczyć całą planetę.

hetzer

A oto moja lista:
-One-Above-All
-Korvac
Nova
-Dr.Fate
-Ultron
-Super Skrull
-Kang Zdobywca
-Nitro
-Exodus i wiele,wiele więcej.
Jak chcecie moge wymienicacie z gier i fimów.

Anpeo

W sumie masz racje :p Nie pomyślałam o Manhattanie xD Myśle, że rozwaliłby Hulka xD

ocenił(a) film na 7
gumis1412

http://www.youtube.com/watch?v=O617ZHcazwA&feature=fvwrel

ocenił(a) film na 7
kokos7

No i co wszyscy dostali łomot, łącznie z gigantman czy jak mu tam było :D. Gdyby nie lekarstwo to nic by nie zrobili :)

gumis1412

Dostał by jakimś mostem albo łodzią podwodną od Magneto i by było po nim ;)

ocenił(a) film na 7
Lazarus9

Biorąc pod uwagę, że zanim by Magneto rzucił tak wielkim obiektem, to by Hulk do niego podbiegł i zrobił miazgneto ;)

gumis1412

bane albo killer crock

dawid10809

Po co się bawić w walkę z Hulkiem, wystarczy odstrzelić Bannera.

CottonCrush

tak ale w przypadku bolu i negatywnych emocji by sie przemienil

ocenił(a) film na 9
dawid10809

No, ale jakby dostał kulkę w łeb z shotguna to by nie zdążył się wkurzyć i raczej by nie czół bólu xD

czuczulka

tak ale shotgun to bron bliskiego zasiegu wiec musailby podejsc do niego na odleglosc ok 3 metrow ale wtedy emocje zadzialaja

ocenił(a) film na 9
dawid10809

No to ze snajperki, obcięli głowę katanom albo wysadziliby go :)

czuczulka

na snajperke sie zgadam ale znajdz frajera ktory bylby na tyle glupi zeby podejsc do faceta ktory sie zmienia w wielkoluda z polmetrowymi lapami

ocenił(a) film na 9
dawid10809

Ale strzelać można ze snajperki nawet z kilometra, więc nie trzeba podchodzić do Bruce'a.

czuczulka

przeciez zgodzilem sie na snajperke

ocenił(a) film na 9
dawid10809

Aha, sorry, nieuważnie czytałem.

czuczulka

wybaczam

ocenił(a) film na 5
dawid10809

ja mam pomysł deadpool :) kompletny świr

gumis1412

Z pewnością nie Loki ;) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Aylb-PgvvSI zawiera spoiler z Avengersów!

ocenił(a) film na 9
tess_harding_2

Hahaha, dobre xDD

gumis1412

Tylko Sentry, chociaż raz w Punisher vs Marvel Universe Frank załatwił Hulka bodajże nożem w czachę czy jakoś tak

cziz82

przecież ten komiks to była niekanoniczna komedia. pijany wolverine usmażony na elektrycznym pastuchu XD daj pan spokój

gumis1412

Nikt chyba o Rhino nie wspomniał? Też był silny i głupi...

ocenił(a) film na 6
Dude57

Phoenix z łatwością

Dude57

No proszę cię ,Rhino to paproch dla Spideya a co dopiero dla Hulka

ocenił(a) film na 5
gumis1412

HULKA nikt ani nic nie pokona nie widze więc dalszych prób sporu a jak chcecie się kłucić to poczytajcie sobie komiksy a nejlepszym tego dowodem że hulka nic nie pokona to komiks world war hulk tam zaczerpniecie wszystkie wam potrzebne informacje o najpotężniejszej istocie we wszechświecie to tyle odemnie a jak chcecie wiedzieć kto jest najlepszy z uniwersum dc to oto odp. DOOMSDAY pozdrawiam wszystkich fanów Uniwersum DC i MARVELA

ocenił(a) film na 6
Garrus96

Phoenix z x-menów by go rozjebała

ocenił(a) film na 5
burza333

nie sądze :)

Garrus96

Racja ,kompletnie zapomniałem o tym komiksie. Faktycznie kończy się tak ,że ostatnią żyjącą na Ziemii istotą jest Hulk ,który czasem zamienia się w Bannera. Banner próbuje popełnić samobójstwo ,ale nie zdążył ,zamienia się w Hulka już na zawsze. Był tam motyw z jakimś robocikiem latającym ,co to było bo już nie pamiętam. Kamera jakaś ,ale ludzi ,czy kosmitów?