Jak myslicie ktory z bohaterow Marvela/DC ma szanse pokonac Hulka?
Vibranium i Adamandium raniło Hulka na poważnie... więc kilka strzał i po zielonym olbrzymie
Ja myślę że z Hulkiem nikt nie może wygrać biorąc pod uwagę że on ma nieograniczoną siłę a im bardziej się zdenerwuje tym ma jej więcej jedynie Supermen ma z nim wyrównane szanse
przepraszam, jeśli już to ktoś wrzucał, w razie czego niech administrator usunie.
http://www.youtube.com/watch?v=BbizTBYs-rQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?src_vid=BbizTBYs-rQ&feature=iv&annotation_id=annota tion_873098&v=CDBNB2hk5t0
walka supermana z hulkiem w dwóch częściach, a będzie następna :)
Większość z nich prawdopodobnie by przegrała, lub już przegrała walcząc z nim. Chyba nie da się z Hulkiem wygrać walcząc 1 na 1 i nie posiadając mocy na poziomie God, nie zapominajmy, że czym dłużej Hulk walczy tym bardziej robi się mocniejszy i prawdopodobnie nie ma limitów. Wypisałem tylko potencjalnych kandydatów do walki z nim. (Słabo znam DC, więc mało ich na mojej liście).
Galactus
Wolverine
Dr. Strange
Juggernaut
Gargoyle
Mephisto
Lobo
Superman
Abraxas
Radioactive man
Dr. Manhattan
Skaar
Rogue
Darwin
Rulk
Silver Surfer
Hercules
Nightcrawler
Thor
Blue Marvel
Akhenaten
Hela
Maestro
Magneto
Living Tribunal
Apocalypse
Doomsday
Lifeguard
Scarlet Witch
Professor X
Phoenix
Beta Ray Bill
Beyonder
Morg
A-bomb
Gray Hulk
Sentry
P.S. Przydało by się zrobić polską, niezależną wiki o Marvelu , DC itp. Z komiksami online.
Deadpool zdecydowanie xDDDD Nie no, myślę, że większość Superbohaterów ma jakieś szanse, bo w sumie każdy ma jakąś zdolność i większość jest bardziej inteligenta niż Hulk takie ja mam zdanie... A co do Deadpoola xD Zbyt bystry to może on nie jest, ale nie można go wykluczać : D Deadpool 4ever xD
No nie wiem Hulk jest najpotężniejsza postacią Marvela, rade jedynie mógł by mu dać Superman z DC.
Nie wiem skąd takie brednie;)
Kiedyś nawet była stworzona lista najpotężniejszych postaci marvela i Hulk wylądował około 40 miejsca. Tak najpotężniejszy jest;d
Twórca uniwersum Marvela osobiście stwierdził, że najpotężniejszy jest One-Above-All
Bo pewnie na tej liście nawet abomination był wyżej bo jest kilka razy silniejszy od Hulka. Problem w tym, że on przyjmując ciosy traci siły a Hulk wręcz przeciwnie, dlatego abomination zawsze przegrywa.
Deadpool zawsze dostaje wciry od Hulka sam nigdy nie robiąc mu ŻADNEJ krzywdy. Rany które jest wstanie mu zadać mogą tylko podrażnić Hulka co tylko zmniejsza jego szanse. Owszem nie a się go zabić ale ciężkie K.O też można uznać za porażkę.
Dr Mahattan zrobiłby z Hulkiem to samo co z Rorschachem w Watchmen- nie trwało by to nawet sekundy ;d
wieksze kozaki od Manhattana padaly na kolana przed brutalna potega Hulka. Manhattan ma limity, podobnie jak Kal-el. Hulk nie ma.
Manhattan jest jedynie polbogiem, i jak sam w filme powiedzial nie jest niezniszczalny. Jest wiele czynnikow decydujacych o wygranej czy pregranej, ale Hulk ma szanse z Manhattan'em.
Nie, powiedział że nie jest wszechwiedzący. Potrafi zmieniać materię stosownie do woli i, jak ktoś wspomniał w tym lub w innym temacie, pstryknąłby palcem i po hulku .
Oczywiście to zupełnie inny świat, lepszy, ambitniejszy komiks, i kompletnie inna sytuacja.
Tak ściślej - powiedział , że nie jest bogiem i nie jest wszechwiedzący, wie wszystko jedynie o sobie
Oczywiscie Watchmen byl super i niezabardzo podobaja mi sie takie crossy, ale jak sam napisales ''Tak ściślej - powiedział , że nie jest bogiem i nie jest wszechwiedzący, wie wszystko jedynie o sobie'' ma limity. Duzo zalezy od upodobania tworcy, bo jak mu sie tak umysli to nawet spider man moglby pokonac TOAA. Wiec mozer byc taki scenariusz Manhattan przechodzi sobie spokojnie, a Hulk z zaskoczenia uderza go w glowe i oklada az umrze.
No wiadomo ; zresztą sam pomysł niezniszczalnego Hulka niezbyt mi się podoba, to nie ten poziom co np. Vertigo, ale przynajmniej rozwałka jest niezła :)
Sam Manhattan co prawda w filmie przedstawiony był jako najpotężniejsza istota we wszechświecie, no ale czego nie wymyślą scenarzyści . . .
Manhattan moze byc najpotezniejszy ale to tylko bedzie dotyczyc DC. Slobo to znam ale z DC Lobo jest chyba niezniszczalny.
Co z tego, że Lobo jest niezniszczalny jak nie ma takiej petardy w łapie jak wkurzony Hulk. Przypominam, że sałata bez problemów wytrzymał nawet KRZYK blackbolta który potrafi nim zniszczyć całą planetę.
A oto moja lista:
-One-Above-All
-Korvac
Nova
-Dr.Fate
-Ultron
-Super Skrull
-Kang Zdobywca
-Nitro
-Exodus i wiele,wiele więcej.
Jak chcecie moge wymienicacie z gier i fimów.
No i co wszyscy dostali łomot, łącznie z gigantman czy jak mu tam było :D. Gdyby nie lekarstwo to nic by nie zrobili :)
Biorąc pod uwagę, że zanim by Magneto rzucił tak wielkim obiektem, to by Hulk do niego podbiegł i zrobił miazgneto ;)
No, ale jakby dostał kulkę w łeb z shotguna to by nie zdążył się wkurzyć i raczej by nie czół bólu xD
tak ale shotgun to bron bliskiego zasiegu wiec musailby podejsc do niego na odleglosc ok 3 metrow ale wtedy emocje zadzialaja
na snajperke sie zgadam ale znajdz frajera ktory bylby na tyle glupi zeby podejsc do faceta ktory sie zmienia w wielkoluda z polmetrowymi lapami
Ale strzelać można ze snajperki nawet z kilometra, więc nie trzeba podchodzić do Bruce'a.
Z pewnością nie Loki ;) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Aylb-PgvvSI zawiera spoiler z Avengersów!
Tylko Sentry, chociaż raz w Punisher vs Marvel Universe Frank załatwił Hulka bodajże nożem w czachę czy jakoś tak
przecież ten komiks to była niekanoniczna komedia. pijany wolverine usmażony na elektrycznym pastuchu XD daj pan spokój
HULKA nikt ani nic nie pokona nie widze więc dalszych prób sporu a jak chcecie się kłucić to poczytajcie sobie komiksy a nejlepszym tego dowodem że hulka nic nie pokona to komiks world war hulk tam zaczerpniecie wszystkie wam potrzebne informacje o najpotężniejszej istocie we wszechświecie to tyle odemnie a jak chcecie wiedzieć kto jest najlepszy z uniwersum dc to oto odp. DOOMSDAY pozdrawiam wszystkich fanów Uniwersum DC i MARVELA
Racja ,kompletnie zapomniałem o tym komiksie. Faktycznie kończy się tak ,że ostatnią żyjącą na Ziemii istotą jest Hulk ,który czasem zamienia się w Bannera. Banner próbuje popełnić samobójstwo ,ale nie zdążył ,zamienia się w Hulka już na zawsze. Był tam motyw z jakimś robocikiem latającym ,co to było bo już nie pamiętam. Kamera jakaś ,ale ludzi ,czy kosmitów?