PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299794}

Jagodowa miłość

My Blueberry Nights
2007
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44500
5,9 25 krytyków
Jagodowa miłość
powrót do forum filmu Jagodowa miłość

Szczerze ten film przytrzymał mnie przy życiu. Są takie filmy do których często się wraca i tylko ludzie z określonym przeżyciami mogą je zrozumieć... Nie krytykuje kogoś kto tego filmu nie rozumie. Sama nie rozumiem wielu innych filmów. Nie mniej jednak właśnie ten pasuje idealnie do tego co właśnie przeżywam. I mam nadzieję że jak zdarzy mi się go obejrzeć za lat x to będę mieć zupełnie inne odczucia i przemyślenia.

Roguegirl

Ciekawe jak niektórzy niemal z dnia na dzień potrafią zaczac nowe życie, z kims innym odcinając się gładko od przeszłości. chyba łatwiej takim osobom. Sentymenty, żal, smutek, niekończące się powracanie do tego co było...jest trudne, może i na swój sposób piękne ale nikomu nie potrzebne..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Xerxo

I po co ten sarkazm? forum jest od tego, żeby dzielić się swoimi przemyśleniami dotyczącymi filmów. Grunt to jedynie utrzymywać poziom. Ty niestety nie starasz się tego robić.

ocenił(a) film na 3
Roguegirl

Dobra uwaga. Film może bardziej przemawiać do osób, które przeżyły/ wają podobną historię. Tylko wydaję mi się, że wtedy gdy film przemawia do nas osobiście, ciężej ocenić go obiektywnie. Jak dla mnie czegoś w nim brakowało. Tym bardziej jeśli reżyser to Wong Kar-Wai. Norah Jones nudna, bez polotu. Ogólnie ma swój urok ale jak dla mnie film na 1 raz.