PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299794}

Jagodowa miłość

My Blueberry Nights
2007
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44500
5,9 25 krytyków
Jagodowa miłość
powrót do forum filmu Jagodowa miłość

ludzi którzy byliby chętni na podróż po całej Polsce w wakacje . pozdrawiam i czekam na
odpowiedzi :)

Ladybaby

ja! ja jestem baaardzo chętna! pod warunkiem, że będzie to podróż po Polsce stopem :)

użytkownik usunięty
Ladybaby

Zależy w jakim towarzystwie :)

ocenił(a) film na 6
Ladybaby

a co tam. Po całej Europie!

mikepc

Ale wy macie skromne potrzeby. Od razu w podróż dookoła świata!

julCia69

Dookoła świata? W życiu! Szarpnijmy się na podróż po kosmosie (najlepiej stopem jak ktoś już wspomniał :)).

abc2343

Zawsze chciałam zobaczyć Pandorę z bliska!

julCia69

dowcipnisie ;p może być stopem ...no dobra nie chcecie to nie , popytam znajomych ;d

Ladybaby

Dlaczego dowcipnisie? Marzeń snuć już nie wolno? :(

julCia69

można można :D

ocenił(a) film na 7
Ladybaby

wszyscy, chodźcie! =) jeziora, rzeki i góry też wchodzą w grę?

ocenił(a) film na 8
Ladybaby

Zazdroszczę odwagi! Marzyło mi się kiedyś takie szarpnięcie, na czas obecny tchórze :) ale jesteś naprawdę zdeterminowana zrealizuj to marzenie, bo jest na prawdę piękne. Ja myślałam o objechaniu Polski wzdłuż granic lub z południa (bo akurat tu siedzę) na północ (bo marze o Bałtyku.

Ladybaby

A można znajomych za rączkę zaciągnąć? :D

Demri_Lara

Można :D

ocenił(a) film na 8
Ladybaby

skąd taki pomysł ?

kannsie

żeby przeżyć taką przygode życia..

ocenił(a) film na 8
Ladybaby

ciekawe

kannsie

trzeba korzystać z życia póki można ;d

Ladybaby

Jak będziesz w Warszawie zapraszam na Pragę - oprowadzę po ostatniej warszawskiej dzielnicy z dawną duszą... :)

użytkownik usunięty
markowaw

Ja też z Pragi, mogę się przyłączyć? :)

Jeśli trzynastko jesteś kobietą, to zawsze :)

użytkownik usunięty
Ladybaby

i jak wakacje? :)

e za mało ludzi nikt nawet prywatnie tu wiadomości nie napisał xd to pojechałam sobie na Woodstock :D może za rok będa jacyś chętni ;d

użytkownik usunięty
Ladybaby

Woodstock też dobra rzecz, kilku moich znajomych było :) oby się udało zebrać kilku ludków za rok - może nawet ja się skuszę, kto wie :)

o tak na Woodsie było fenomenalnie jak zawsze ;d ale jednak taka podróż nadal mi się marzy ; ) może za rok damy rade ? czemu nie ;]

ocenił(a) film na 8
Ladybaby

Polecam stopowanie przez cały polski Bałtyk.Od Świnoujścia do miejscowości Piaski przy granicy z Rosją (obwód kalingradzki).
Pokonałem tę trasę w czerwcu rowerem i naprawdę warto z tym, że najlepiej w czerwcu póki nie ma jeszcze aż takich tłumów turystów.Biegnie tamtędy również szlak latarni morskich i można np. zaplanować sobie by zobaczyć wszystkie:)

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Ladybaby

Przemyślałam i jestem chętna udać się w taką podróż :)