PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299794}

Jagodowa miłość

My Blueberry Nights
2007
6,4 44 tys. ocen
6,4 10 1 44500
5,9 25 krytyków
Jagodowa miłość
powrót do forum filmu Jagodowa miłość

nie jestem w stanie wyrazić, jak się męczyłam oglądając ten film. piękne widoki??? znaczy ten mega krótki fragment jazdy do/z Vegas?? w "into the wild" to można rzec piękne widoki. norah jones niech pisze muzykę, więcej nie włazi przed kamerę!!!! jedyną barwną postacią jest rachel weisz, ale przecież jej epizod nie uratuje całości!! jestem zdegustowana, i w pamięci pozostaną mi utytlana buzia głównej bohaterki zasypiającej na blacie baru;/

ocenił(a) film na 6
Mysza_27

Zgadzam się w 100%. Jones- kompletnie bezbarwna, zero mimiki twarzy i chwała jej, że nie zamierza już więcej próbowac swoich sił w filmie. Za to pozytywnie zaskoczona jestem Jude'm Low bo wreszcie nie wyglądał na wypacykowanego chłopaczka. On i Weisz ratują film.

ocenił(a) film na 7
1booka1

Dla mnie żaden z aktorów się nie wykazał... bynajmniej talentem, a Jones jako debiutantka już w ogóle. To najsłabsza strona filmu- w którym naprawdę są znakomite zdjęcia i całkiem ciekawy soundtrack. Wciąż liczę na Wong Kar Wai' a i wierzę, że jeszcze nas zaskoczy, poza tym przecież nie ma zamiaru już raczej tworzyć filmów tego typu w realiach amerykańskich- ale co do amerykańskich aktorów to mam już pewne wątpliwości. Jakoś nie przypadła mi do gustu wiadomość, że główną rolę w "Lady from Shanghai" gra Nicole Kidman... No cóż, zobaczymy, być może ten remake będzie zaskakująco dobry.

ocenił(a) film na 1
Mysza_27

poprostu beznadziejny film... w zyciu czegos gorszego nie widzialem... blee